Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4527653
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
De Wijnhoeve Herselt : Kijk vooral of de nooduitgang wel vrij is-Update1
29 december 2017
Uitbaters blijven uitblinkers in de bescherming door burgemeester Luc Peetermans. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.101.800
Herselt  / Rillaar 29 december 2017.

--- Update 1
Bederfelijke waren.

Een lezer stuurt ons een bericht waarin deze zich terecht vragen stelt over het feit dat er op die tafel bederfelijke voedingswaren voor consumptie worden opgesteld die niet op de vereiste temperatuur worden bewaard. De FAVV zal toch nog een keer moeten terugkeren. Het voedselagentschap heeft de uitbaters in augustus 2014 al een keer op de vingers getikt, maar Chris kan het goed uitleggen en het aan zijn goedgelovige klanten anders vertellen. 
Naam en adres van de reactie over de bederfelijke goederen op de tafel, bij de redactie bekend.

dit zijn bederfbare waren en moeten gekoeld worden opgesteld.

NVDR.

Bederfelijk voedsel.
Voedsel zoals bij De Wijnhoeve op de tafel die de nooduitgang verspert wordt opgediend moet gekoeld worden, zo staat het in artikel 21 van het Koninklijk Besluit van 13 juli 2014. Maar blijkbaar genieten de uitbaters van een onbegrensd fiat om de wetten te overtreden.Vorig jaar was er op 24 december bij De Wijnhoeve een interventie van de ziekenwagen, niet te verwonderen als de eetwaren z -niet gekoeld- worden aangeboden. 

Honden.

Niettegenstaande wij bij Morsum Magnificat dierenvrienden zijn, kunnen wij het toch niet goedkeuren dat in De Wijnhoeve schotels voor honden worden bereid die ter plaatste worden verorberd. Of is het voedsel dat niet meer goed is voor consumptie van klanten? Het hondenmenu bij De Wijnhoeve.

--- einde update 1 13:23 30/12/2017

De Wijnhoeve te Herselt reageerde niet op onze e-mail van 20 december 2017 en daarom heeft Morsum Magnificat vandaag een melding geplaatst bij de onverantwoordelijke burgemeester van Herselt, de korpschef en het parket van Turnhout

Veiligheid.

Een snelle ontruiming bij brand impliceert dat er een nooduitgang aanwezig is en dat die ook wordt vrij gehouden om de aanwezige personen het lokaal snel te laten ontruimen. Die deur zou er bij De Wijnhoeve wel zijn, maar zou bij feesten versperd worden door een tafel met gerechten -foto inzet-. Kassa, kassa is bij de Wijnhoeve dus ook veel belangrijker dan hun klanten in een wettig en veilig kader ontvangen. Over het culinaire heeft Morsum Magnificat zelf ervaren dat de tevredenheid, sprekende uit vijftig jaar ervaring, slechts vijftig procent was. Het is een feit dat er door het wijzigen van de bestemming van de hoeve, een bouwovertreding is begaan en daarvoor houdt de burgemeester van Herselt, Luc Peetermans -CD&V-, hen de hand boven het hoofd, ook de niet onbesproken korpschef Chris Wandelseck loopt blijkbaar in het gareel, veel smurfen zijn immers politici in uniform -sic-. De korpschef is blijkbaar niet onbesproken, dat staat in HN van 21 maart 2013


Wie in de Wijnhoeve gaat tafelen / feesten moet eisen dat de nooduitgang -pijl- niet versperd is en deze eetwaren gekoeld worden opgesteld. 

02 januari 2016 
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=6643&Itemid=0

18 maart 2016   
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=6754&Itemid=0

24 december 2016
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=7096&Itemid=0


Artikel n : 12/17-7001
Geplaatst : 15:22 29/12/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur
Laatste update ( 31 december 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.