Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4527586
Laatste artikelen
Elektrische auto's koop je in China voor vierduizend euro.
Veiligheid altijd en overal, ook in het Vlaams Parlement.
MIVB vestigt een nieuw record in 2018.
Klimaatbeheersing en de lijken van Live Nations.
Vlaams Belang maakt lijsttrekkers voor Vlaanderen, Federaal en Europees bekend-MM-283-05
Warmste geld aftroggelweek: Haal "Het Volk" geld uit de zakken.
25 december 2017
Klassieke pers gaat wellicht procenten krijgen om het geld te doen rollen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.097.100
Wachtebeke  / Rillaar 25 december 2017.

Zijn er nog wakkere burgers die de finesse van "het systeem" door hebben of lopen we allemaal als zombies in het gareel? Morsum Magnificat speelt het spel, in tegenstelling tot de klassieke pers, wéér niet mee om "het volk" aan te zetten tot vertier. Elke dag weer publiciteit onder het mom van een goed doel, om te vreten, te zuipen en te feesten en aantonen hoe solidair het egoïstische volk wel is. De financieel zieltogende Staat kampt met een schuld die met 507 euro per seconde stijgt, de totale schuld bedraagt meer dan driehonderd miljard euro terwijl de Belgen 260 miljard op de spaarboekjes hebben gedeponeerd en dat is niet naar de zin van de politiek. Als de politiek die 260 miljard met behulp van hun vriendjes bij de media uit de zakken van de spaarders kan kloppen, is er al een flink deel van hun probleem opgelost. Micro's en vooral camera's maken "Het Volk" helemaal gek.

Zakken vullen en blijven vullen.

Het is de Belgen, die door de politiek en de kameraadjes van de klassieke pers in slaap worden gewiegd, zeer waarschijnlijk niet duidelijk dat journalisten niet aflatend vertellen dat geld op spaarboekjes niets opbrengt en maar beter kan geïnvesteerd worden. De zieltogende kassa van de Staat heeft daar op de één of andere manier zeker baat bij want, hoe moeten en kunnen de politici van de federale regering en de vier deelstaten anders hun zakken vullen en blijven vullen? 

De oplossing is er.

Voor de zoveelste keer geeft deze redactie de oplossing; voer bij de spaarders die over disproportionele tegoeden beschikken, een vermogenscontrole uit en laat ze de ontdoken belastingen betalen, idem met de sociale fraudeurs, daar zal de kassa en de sociale massa van de Staat beter van worden.    

Artikel n° : 12/17-6999
Geplaatst : 16:07 25/12/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.