Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4159569
Laatste artikelen
Apache kraait te vroeg victorie in hun zaak met Land Invest en van Der Paal.
Nationale stakingsactie op 27 februari : MIVB-net zal hinder ondervinden.
Koppige Vera Vrancken ondanks vergoeding toch financieel gedupeerde.
OVAM: Nieuwe innovatieve recyclagemogelijkheden voor grofvuil.
MIVB-net zal op maandag 19 februari gedeeltelijk plat worden gelegd-Update1
Zaventem en de veiligheidspoorten : Morsum Magnificat wist het al vanaf dag n!
31 oktober 2017
Hoofdredacteur Morsum Magnificat zou volgens Catherine De Bolle lastige vent zijn.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.042.000
Zaventem / Brussel  / Rillaar 31 oktober 2017.

Bij de indienststelling van de nieuwe veiliger poorten in Zaventem op 10 juli 2015 heeft Morsum Magnificat al vanaf dat moment zijn twijfels geuit over de betrouwbaarheid van het systeem, we hebben dat dan ook in Morsum Magnificat 240-02 gebracht. Enkele dagen later op 13 juli 2015 kreeg deze redactie gelijk en waren er al problemen. Morsum Magnificat kan uit haar vorig leven meer vertellen over de aankopen van toen bij de Rijkswacht waar de dienst logistiek in Drogenbos, de voorwaarden van de aanbestedingen aan haar laars lapte en zich liet benvloeden door vriendjespolitiek.

Lastige vent?

Tijdens een van de persmomenten en uit een gesprek met Catherine De Bolle blijkt dat de politievrouw gehoord heeft, dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat een "lastige vent" zou zijn, maar daar had Catherine geen problemen mee. Toen bleek dat Morsum Magnificat de niet conformiteit van commandowagens van de federale politie had bloot gelegd, werd Morsum Magnificat toch van de perslijsten verwijderd. De uitleg die commissaris Verlinden in zijn brief van 31 januari 2017 aan de affaire geeft, klopt niet helemaal. Wat wel klopt is dat de federale politie moet toegeven dat Morsum Magnificat het bij het rechte eind had toen deze bij de herdenking van de slag van Waterloo daarover vragen stelde aan Jonniaux, Agnes Reis en Tine Hollevoet. 

Deskundig.

Morsum Magnificat heeft andermaal haar deskundigheid bewezen en blijft in het kader van het algemeen belang het Belgische corrupte systeem bestrijden. Wie onze knowhow in het kader van het algemeen belang niet wenst te gebruiken, zal deze knowhow in hetzelfde algemeen belang, tegen hen gebruikt zien worden. 


Artikel n : 10/17-6970
Geplaatst : 18:55 30/10/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur - bewezen deskundigheid in diverse domeinen

Laatste update ( 31 oktober 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.