Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4471674
Laatste artikelen
Elektrocutie in schakelpost van Elia te Koersel : Parket onderzoekt de zaak!?
Liga reikte de jaarlijkse Prijs voor Mensenrechten uit aan Globe Aroma.
OVAM: Huishoudelijk afval blijft afnemen.
Elektrische auto in China voor minder dan vijfduizend euro!
Voka in de "Dag van de onderneming op de rechtbank"-MM-282-02
Genk : Pipo roept op in verzoening voor de Vrederechter maar daagt zelf niet op.
23 september 2017
Broer van Genkse juwelier en fantast Franco, spande broer voor de kar.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.003.300
Genk / Rillaar 23 september 2017.

De huurzaak te Genk waar deze redactie bij betrokken is, is nog lang niet van de baan. Met een dosis ongelooflijke lef roept de broer, alias Pino, van de Genkse juwelier Francesco R. ons op voor een verzoening voor de Vrederechter te Genk, maar hij daagde voor de zitting van 22 september zelf niet op! De Vrederechter Lode Vrancken fronste de wenkbrauwen en plaatste in de openbare zitting de kanttekening "meneer Verbeeck, ik dacht dat eerder jullie zelf zouden gedaagd hebben". 

Ongelooflijk lef en lafheid van de Italiaan.

De broer van de juwelier "Franco" heeft degene die hij voor verzoening op 22 september voor de Vrederechter daagde, meer dan twee maanden belaagd, bedreigd en gepest en heeft dan op de koop toe de lef om ook nog naar de Vrederechter te stappen, maar is blijkbaar te laf om er zelf naartoe te komen. Uiteraard zal dat niet zonder gevolg blijven, een verzoekschrift tegen alle vier de belagers zal uiteraard volgen. 

Fiscale fraude.

Voor de juwelier wordt er in het kader van diens juwelierszaak nog een dossier ingediend waarbij fiscale fraude wordt bewezen, ook de verhuring van de door de naakte eigenaars illegaal opgetrokken studio en het toekennen van een sociale woning aan zoon Roberto die, behalve zaakvoerder van een aan de Winterslagstraat 126 gevestigde vzw ook naakte mede-eigenaar is van het pand, komt nog ter sprake. Het "meisje" van Roberto, politie-inspecteur bij de PZ Brussel West, mag ook nog wat verwachten, zij diende ook een klacht in bij de pseudo rechtbank voor journalisten -RvdJ-, waarop de hoofdredacteur van Morsum Magnificat niet zal reageren. Erik Verbeeck is geen lid van de VVJ/AVBB in wiens schoot de RvdJ is opgericht, bovendien is de RvdJ niet bij wettelijk initiatief opgericht en is ze, in tegenstelling tot Erik Verbeeck hoofdredacteur van Morsum Magnificat, niet onafhankelijk.

Het Systeem.

Wij vragen aan "Het Systeem" om aan te tonen dat men om journalistieke activiteiten te ontplooien, condito sine qua non lid moet zijn van de Belgische vereniging van beroepsjournalisten VVJ/AVBB, een vereniging waarvan je pas lid kan worden na 2 jaar stage te hebben gelopen en de facto dito periode in het politieke en justitiėle gareeltje leerde lopen. Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur willen geen lidmaatschap van een vereniging van journalisten waarvan de pen door de politiek en justitie wordt vastgehouden en zal dus nooit een doorgangsbewijs bezitten ondertekend door een minister van Binnenlandse Zaken. Morsum Magnificat draait niet mee met "Het Systeem" en bekampt corruptie, incompetentie, machtsmisbruik en sociale fraude.   

Artikel n° : 09/17-6937
Geplaatst : 13:07 23/09/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 september 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.