Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4471767
Laatste artikelen
Elektrocutie in schakelpost van Elia te Koersel : Parket onderzoekt de zaak!?
Liga reikte de jaarlijkse Prijs voor Mensenrechten uit aan Globe Aroma.
OVAM: Huishoudelijk afval blijft afnemen.
Elektrische auto in China voor minder dan vijfduizend euro!
Voka in de "Dag van de onderneming op de rechtbank"-MM-282-02
Comité P stoort zich niet aan flikken die hun beroepsgeheim schenden.
22 september 2017
Er zit te veel kaf tussen het koren bij de politie en het betert niet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.002.700
Genk / Tremelo / Rillaar 22 september 2017.

Morsum Magnificat ontmaskerde een inspecteur van de PZ BRT -Begijnendijk, Rotselaar, Tremelo- voor enkele feiten die niet verenigbaar zijn met het politieambt. De flik kwam na een receptie bij Sven Nys, in de nachtelijke uurtjes in Tremelo met zijn auto in een omheining terecht, hij gaf ook gegevens uit het DIV door aan zijn goede vriend. Op de koop toe is de inspecteur ook nog eens zaakvoerder van een bedrijf wat strijdig is met artikel 134 van de wet van 7 december 1998. Het rijtje van laakbare feiten van de flik is daarmee nog niet te einde.

Comité P.

In een brief van 1 augustus 2017 zegt het Comité P onder meer : "de resultaten van de onderzoeken hebben het Vast Comité echter niet toegelaten fouten te weerhouden in hoofde van de betrokken politieambtenaren en betrokken politiediensten ...", einde citaat. Morsum Magnificat beschikt over heel wat dossiers van klachten bij het Comité P, als gevolg daarvan hebben wij zoals dat in België met de instellingen gaat, de grootste twijfels over de werking ervan.

Politiecollege.

Morsum Magnificat heeft nu aan het Politiecollege van de PZ BRT de pertinente vraag gesteld of een politieambtenaar ook zaakvoerder kan zijn van een bedrijf, in casu een frituur. Mede artikel 134 van de wet van 7 december 1998 is dat toch duidelijk. 

Diefstal en valse verklaringen.

Een ander dossier tegen een politie-inspecteur van de PZ Brussel-West gaat over diefstal van een voice recorder en een valse aangifte, schending privacy, huisvredebreuk door een inspecteur die erg bevriend is met een drugsverslaafde nietsnut. Wegens gebrek aan tijd moet de klacht wegens diefstal van de recorder en de valse aangifte echter nog geplaatst worden. 

Rotte appels.

Al jaren horen we door de politiek en de top van de politie vertellen dat de rotte appels uit de politierangen moeten verwijderd worden, maar wij stellen in de praktijk vast dat er gerekruteerd wordt op kwantiteit in plaats van kwaliteit en dat het aantal rotte appels toeneemt in plaats van afneemt.

Boven hun stand?

Wanneer we nog maar vluchtig nagaan in welke huisjes sommige politie- inspecteurs wonen en welke auto's ze rijden, dan stellen wij ons de vraag of ze niet boven hun stand leven en of ze van andere inkomsten genieten die het daglicht niet mogen zien? Een vermogenscontrole zou daar geen overbodige luxe zijn. Het is ons ook bekend dat correcte flikken gefrustreerd zijn omdat het "systeem" niet naar behoren werkt, voorbeelden hebben we wel maar kunnen ze helaas hier niet bekend maken. Morsum Magnificat heeft niets tegen de politie, maar wel tegen hun rotte appels.  

Meer volgt. 

Artikel n° : 09/17-6936
Geplaatst : 14:13 22/09/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 23 september 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.