Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6253095

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Telenet blundert, rammelt langs alle kanten en beschuldigt Eandis vals.
28 augustus 2017
Groot deel van Rillaar zonder Telenet wegens geplande werken Eandis in de Ebdries. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.972.600
Mechelen / Rillaar 28 augustus 2017. 

Na de klacht bij en de interventie van de Ombudsman, crediteerde Telenet, zogenaamd uit commerciële overwegingen, de onterecht aangerekende bedragen. Bij de eerstvolgende factuur die Telenet in het kader van een nieuw WIGO contract opmaakte, liep het weer fout, het in het WIGO abonnement inbegrepen bedrag voor televisie werd onterecht op het factuurt nog eens extra aangerekend, Telenet diende de factuur weer aan te passen. Het loopt bij Telenet dus regelmatig grandioos mis. 

Valse beschuldiging.

Heden morgen maandag 28 augustus 2017, vielen de diensten van Telenet weg, geďnformeerd bij de helpdesk werd daar gemeld dat bij werken door Eandis, een kabel van een "NODE" te Rillaar werd beschadigd. Op onze vraag "welke NODE en waar" kon men niet antwoorden, erger nog, de dame aan de telefoon was van oordeel dat klanten geen recht hebben op dergelijke informatie!

Geplande werken.

Uit informatie bij Eandis blijkt het over een stroomonderbreking te gaan die gepland was, dat is op de website van EANDIS trouwens te zien. Wat Telenet zegt klopt dus niet en is zelfs een valse beschuldiging. Maar ook bij EANDIS waren ze niet op de hoogte welke NODES door de onderbreking van de spanning werden getroffen, "dat moeten er verschillende zijn". Wij hebben er eentje gevonden aan de Tieltseweg.

VREG.

Omtrent het feit dat een privé maatschappij als Telenet, duizenden aftakpunten op het laagspanningsnet heeft zonder meter -EAN nummer-, is de VREG nog altijd het antwoord op de vraag van Morsum Magnificat schuldig. Wie spanning afneemt zonder een teller, moet daarvoor, overeenkomstig het Energiedecreet, de toelating van de VREG krijgen, dat speelt ook een rol in de affaire van de Turteltaks, maar blijkbaar is niemand geďnteresseerd in het feit dat Telenet zomaar, zonder meter, spanning van het net kan afnemen.   


De onderbreking tussen 8 en 12 uur was door Eandis aangekondigd.
 
Wordt nog vervolgd    

Artikel n° : 08/17-6920
Geplaatst : 16:50 28/08/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 29 augustus 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.