Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789353
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Huurpoging 197 te Heers : Dat huis mag niet verhuurd worden-Update1
23 juli 2017
Onaanvaardbaar dat een eigenaar een dergelijk krot te huur kan aanbieden. 


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.935.600
Heers  / Genk 23 juli 2017.

--- Update1 
Reactie van burgemeester Henri Dumont.

Naar aanleiding van vragen die wij op zondag 23 juli via elektronische weg, aan de gemeente Heers hebben gesteld, werden wij maandag om acht uur reeds door de malafide verhuurder Aren S. opgebeld met een "bedankje" om de gemeente Heers gecontacteerd te hebben. Ambtenaren van de gemeente Heers zijn dus heel ijverig geweest om de kersverse eigenaar op de hoogte te brengen van onze vragen. Omstreeks tien uur worden we gebeld door de burgemeester van Heers, Henri Dumont, die bevestigt dat er op dat adres niemand in de bevolkingsregisters is ingeschreven! De nieuwe eigenaar moet eerst de woning opknappen vooraleer het pand mag verhuurd worden, zegt de burgemeester, een gemoedelijk man die ons laat weten in de voormiddag welkom te zijn op zijn spreekuur, of we daar op ingaan is een andere vraag.


De burgemeester moet dit krot onbewoonbaar verklaren.    

Annonce plotseling weg.

De verhuurder beweert tijdens zijn oproep van heden morgen 24 juli dat hij niet de bedoeling heeft om het pand te verhuren, maar toch was er een annonce op 2e hands die de verhuring aankondigde, heden morgen werd de advertentie weggehaald, hier de link, het was wel degelijk te huur, er staat nu het zoekertje met de titel huis te huur in Heers is helaas verwijderd. Dit zijn malafide verhuurders die door het corrupt systeem de mogelijkheid krijgen om feitelijk onbewoonbare panden te verhuren.

--- einde update 1  19:07 24/07/2017

Na huurpoging 196 te Oudenaarde gaan we verder en komen in Heers terecht bij een particuliere verhuurder afkomstig uit een Oost-Europees land die wij na het bezoek van de woning aanzien als een soort huisjesmelker. Na een rondleiding op zondag namiddag, zijn we versteld dat wie dan ook, de mogelijkheid krijgt om een dergelijk krot toch te verhuren.

Elektriciteit.

Opnieuw en  voor de zoveelste keer stellen we vast dat de elektriciteit schandalig gevaarlijk is, zelfs vr de verkoop niet eens zou zijn gekeurd, de reden zou volgens de eigenaar dienen gezocht dat men het pand als in verbouwing zijnde zou hebben aanzien, toch is de wetgeving duidelijk, verbouwing of niet, de elektrische installatie had bij de verkoop moeten gekeurd worden. We zien dat de elektrische kabel die aan de meterkast door Infrax is aangesloten, slechts een sectie heeft van 2,5mm , een soort oude VGVB in plaats van de vereiste EXVB van 10 mm. Vreemd is ook dat de hoofdzekering in de metergroep van DNB Infrax maar 20A is. In de keuken is er geen enkel stopcontact dat voorzien is van een aardpen.

Gemeente Heers.

We vragen een reactie aan de gemeente Heers.

Dit is het laagspanningsbord ...... !!  


Infrax sluit een 2 x 2,5 mm aan als voedingskabel voor de elektrische installatie, ,dat moet hoe ,dan ook 10 mm zijn.

Artikel n : 07/17-6908
Geplaatst : 22:42 23/07/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 24 juli 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.