Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5789394
Laatste artikelen
Morsum Magnificat al twaalf jaar door Bruynseels belaagd en op Nederlands forum gratuit belasterd.
Aalter: Minister Diependaele moet woning ongeschikt verklaren.
Morsum Magnificat met de dood bedreigd door arbeider van aannemer uit Jabbeke.
Europol: 3 Arrestaties in onderzoek BTW-fraude.
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Genk : Erik Verbeeck levert bewijs van laster aan Comité P door politie-inspecteur Brussel-West.
13 juli 2017
Grootste kwaliteit van Genks Juwelier is  eigen leugens geloven en ze doen geloven. 

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.926.300
Genk / Brussel 13 juli 2017. 

De litanie van twaalf bladzijden die politie-inspecteur "Anka" van de PZ Brussel-West naar de pseudo rechtbank voor journalisten -RvdJ- stuurde, bevat halve waarheden, hele leugens en zware beschuldigingen aan het adres van Erik Verbeeck, hoofdredacteur van Morsum Magnificat die momenteel quasi gevangen zit in een studio te Genk die illegaal gerealiseerd is door het lief van die politie-inspecteur. Dat lief is geen lieverdje en is in Genk in bepaalde kringen bekend, ook in die van de drugs. 

Beschuldiging van hacken is laster.

Anka beschuldigd Erik Verbeeck van het "Hacken" van de computer van de vader van haar lief, op die manier zou de journalist informatie hebben bekomen. Maar het naïeve flikske heeft zich dat wellicht door het leugenpaleis, juwelier, zakenman Francesco laten wijs maken. Fantast Francesco heeft als vruchtgebruiker de illegaal opgetrokken studio verhuurd en televisie en internet van Scarlet tegen betaling aangeboden en ter beschikking gesteld. Erik Verbeeck kreeg dus een internettoegang ter beschikking maar geen code om aan te sluiten op het netwerk van de juwelier.

Bewijs van de laster van de politie- inspecteur van Brussel West. 


Op maandag 15 mei 2017 mocht de juwelier bij de huurders gratis lekker eten. Ook het aanbod voor Internet, televisie en gratis bellen werden bevestigd. Ook in diverse andere SMS berichten werd dat aangeboden, nu beweert "Anka" dat het systeem zou gehackt zijn.

Informatie.

De "flik" weet niet dat Francesco toen hij dik in de shit zat met een beschuldiging van diefstal van een stuk gouden ketting, beroep heeft gedaan op de knowhow van Morsum Magnificat en heel wat informatie met Erik Verbeeck deelde. Niet alleen in de affaire met Monique en de gouden ketting, maar ook in de problemen met de gemeente Ravels over een vermeende domiciliefraude kwam Francesco, toen Nella haar EID in Ravels werd ingepikt, bij Morsum Magnificat janken.


Dit en veel andere informatie is legaal verkregen omdat ze door Francesco zelf aan de journalist Erik Verbeeck werden overhandigd. Dit is een fragment uit een acht bladzijden tellende litanie van 26 december 2012 aan het Comité P. In die litanie komt ook de zoon en vriend van de politie- inspecteur ter sprake. Het Comité P weet dan ook meteen met wie de politie- inspecteur omgaat, ergo, bevriend is. 

Comité P.

Journalist Erik Verbeeck kan de leugens, de laster en de valse beschuldigingen die "Anka" in haar klacht bij de pseudo journalistenrechtbank heeft geuit, stuk voor stuk weerleggen. Die bewijzen worden aan het Comité P afgeleverd. De politie moet eerst zelf haar rotte appels uit de mand verwijderen. 

Meer volgt.          

Artikel n° : 06/17-6897
Geplaatst : 8:43 13/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 14 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.