Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5782584
Laatste artikelen
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Moerbeke RABA: Was het Federaal Agentschap Nucleaire controle daar op de koffie?
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten-Update1
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Genk : In stand houden van bouwmisdrijf en incompetentie.
07 juli 2017
Dienst RO geeft foute informatie waardoor agressie door verhuurder escaleerde.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.920.500
Genk  07 juli 2017. 

De affaire rond het in stand houden van een bouwmisdrijf door de Afdeling Omgeving en Handhaving van de stad Genk, al dan niet in opdracht van de politieke broodheren, waardoor gedupeerde huurders sinds 1 juni 2017 geterroriseerd, gestigmatiseerd en bedreigd worden, is nog niet van de baan, integendeel. De Genkse Vrederechter heeft op verzoek van de huurders wel de huurovereenkomst verbroken, maar het tussenvonnis dat Vrederechter Lode Vrancken op 4 juli 2017 heeft uitgesproken, roept veel vragen op waarop de gedupeerde huurders van het Genkse wanbeleid zéker op verschillende fronten nog zullen reageren.

Incompetentie.

Nadat de stad Genk vijf jaar een bouwmisdrijf in stand hield, is ze nu plotseling met bekwame spoed wakker geworden. Voor de illegaal gerealiseerde studio, die al die jaren ongestoord kon worden verhuurd, vordert de stad Genk plotseling, mede een brief van 21 juni 2017, een feitelijke herstelvordering. Die brief SO2017/0052 is gericht aan de verkeerde persoon, het is pas wanneer de gedupeerde huurders dat aan de Afdeling Omgeving en Handhaving van de stad Genk op 27 juni 2017 om 11:54u diets maakt, dat CW eerst poogt het kadaster met de vinger te wijzen, maar uiteindelijk vaststelt dat de brief inderdaad naar de vruchtgebruiker werd gestuurd in plaats van naar de naakte eigenaars.

Brievenbus.

Feit is zeker dat door foute informatie aan de verhuurder door de Afdeling Omgeving en Handhaving van de stad Genk, de agressie escaleerde en de brievenbus van de huurder tot vier keer toe werd gesloopt. Op 08 juni 2017 werd daarvan om 00:19u door de interventie van de PZ CARMA een proces-verbaal opgesteld. De Vrederechter heeft bij de poging tot minnelijke schikking van 9 juni 2017, tot vier keer toe aan de verhuurder gevraagd om de brievenbus te laten hangen, echter tevergeefs. Nu schrijft de Vrederechter in zijn tussenvonnis dat de huurders wel degelijk een brievenbus mogen/mochten plaatsen. 


Vier keer werd de brievenbus van de muur gesleurd, drie brievenbussen werden beschadigd of vernield. Voor de vier gaatjes van 6 mm diameter die in voegen om de bus te plaatsen werden geboord - foto - vraagt de verhuurder - wij noemen hem zakenman Rommellano - via de Vrederechter een schadevergoeding van 500 euro.

Meer.

In deze zaak is er veel meer aan de hand. Vermits en aangezien de gedupeerde huurders -waardoor deze redactie ook betrokken is-, ondertussen wegens het volume, een advocaat onder de arm hebben genomen zal, om de advocaat zijn werk te laten doen, voorlopig over de inhoud van deze zaak niet meer gecommuniceerd worden. Uiteraard hebben we niet gekozen voor een advocaat uit Genk, dat zou niet verstandig zijn om dat te doen omdat zowat alle advocatenkantoren in Genk opdrachten van de stad ontvangen en zodoende de stad ook daar overal tegen betaling een vinger in de pap heeft. 
 
Artikel n° : 06/17-6893
Geplaatst : 11:18 7/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 07 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.