Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5782836
Laatste artikelen
Klacht tegen Morsum Magnificat bij de Raad voor de Journalistiek ingetrokken.
Moerbeke RABA: Was het Federaal Agentschap Nucleaire controle daar op de koffie?
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten-Update1
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Morsum Magnificat hoopt, zoals Apache, op steun van haar rechtgeaarde lezers.
02 juli 2017
De problemen in Genk jagen Morsum Magnificat op abnormale kosten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.916.500
Genk  02 juli 2017. 

Terecht kreeg de nieuwssite Apache na een crowdfunding, een hoop financiŽle steun van sympathisanten, Morsum Magnificat heeft geen inkomen uit publiciteit, en is evenmin verbonden aan politieke partijen. Nu de abonneewerving is afgeschaft, heeft Morsum Magnificat geen enkele bron van inkomen meer, toch houden wij onze kop boven water.

Problemen in Genk.

Omdat de huurders van de studio niet met de verhuurder wensen samen te wonen om als een soort sociale dienst of gezelschapstherapeut te fungeren, heeft de intrieste figuur zich al sinds 1 juni 2017 ontpopt als een duivel, ondertussen staat de teller op dertig dagen terreur en daardoor heeft de redactie extra moeten investeren, de rolrechten bij de Vrederechter en ook een op stapel staande zaak tegen de juwelier bij de Rechtbank van Koophandel ondermijnen onze financiŽle draagkracht. 

FinanciŽle steun.

Al ťťn sympathisant uit Diksmuide heeft uit zichzelf reeds een kleine financiŽle bijdrage gestort, we hopen dat velen dat voorbeeld volgen en een donatie overmaken. Wie ons financieel steunt ontvangt daarvoor een factuur met het bedrag van de donatie.

Storten kan u op rekening BE39 0688 9786 0319  van MORSE-Press Vof te 3120 Tremelo. Na betaling, waarvoor dank, wordt het factuur u toegestuurd. 

Dun door de pijpen ...

Als onze belagers denken dat wij voor hun terreur zullen bezwijken, zal het water hen dun door de pijpen der illusie stromen. Morsum Magnificat zal haar onderzoekwerk verder zetten en de fraude en het gedoogbeleid van de stad Genk en haar politie bloot leggen. Stad Genk en de wijkagent-en- hebben de ogen gesloten voor strafbare feiten.

Artikel nį : 06/17-6889
Geplaatst : 12:13 2/07/2017

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.