Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6252765

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Tremelo : MORSE-Press Vof door de fiscus door de mangel gehaald.
22 juni 2017
Na doorgedreven controle door de belastingdiensten, werden de tellers op nul gezet.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.904.300
Tremelo / Genk 22 juni 2017. 

In tegenstelling tot het gros van "Het Volk" en bedrijven, heeft MORSE-Press Vof, die de administratie van Morsum Magnificat waarneemt, niets de verbergen. Wegens een akkefietje had de fiscus MORSE-Press Vof een monsterbedrag aan belastingen aangerekend dat tien keer hoger was dan het zakencijfer van dat boekjaar. Na het indienen van een bezwaarschrift werd de boekhouding door de administratie volledig doorgelicht. De fiscus had slechts een halve dag nodig om vast te stellen dat de forfaitaire aanslag disproportioneel was en op haar stappen diende terug te komen. 

Teller op nul.

Vandaag 22 juni 2017 heeft MORSE-Press Vof met de administratie een akkoord ondertekend dat er op neer komt dat de forfaitaire aanslag wordt teniet gedaan, de rekening in feite op "nul" wordt gezet, maar MORSE-Press Vof de verliezen van de voorbije twee jaar in de nieuwe aangiften niet meer kan aanwenden.  MORSE-Press Vof dankt boekhoudkantoor  FAKL -Mr. Gybels- uit Herent voor de professionele wijze waarop zij het dossier hebben begeleid.


Na controle van het bezwaarschrift ingediend door boekhouder Gybels heeft de fiscus de monsterheffing ingetrokken en de teller op nul gezet.  

Vermogenscontrole.

Tijdens het verloop van de controles en de contacten met de FOD Financiėn heeft Morsum Magnificat aan de inspecteur aan de hand van voorbeelden aangetoond, dat de fiscus de verkeerde personen aanpakt en moet ijveren voor een vermogenscontrole bij "Het Volk" dat 260 miljard euro op haar spaarboekjes heeft geparkeerd. MORSE-Press Vof en Morsum Magnificat hebben NIETS te verbergen, wie dat wel heeft kan ons pad beter niet kruisen.
 
Artikel n° : 06/17-6884
Geplaatst : 18:43 22/06/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 07 juli 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.