Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6253037

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Genk : Als dat een federale politieagente is moet ze gesanctioneerd worden-Update2
18 juni 2017
Morsum Magnificat al drie weken belaagd, gepest en met fysiek geweld bedreigd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.903.300
Genk 18 juni 2017. 

--- Update 2 
Belaging gaat verder.

Op 20 juni 2017 werden we opnieuw en dit voor de zoveelste keer, lastig gevallen -lees belaagd-, door de zoon en de broer van de verhuurder, zakenman Francesco. Omstreeks 17:30u werd gepoogd om met een "valse" sleutel het deurslot van de ingang van het verhuurde te openen, wat uiteraard niet lukte, de cilinder werd immers bij het in huur nemen onmiddellijk vervangen. Uiteraard werd alles op video met een bij de privacycommissie geregistreerde camera - VT005064804- vast gelegd en overgemaakt aan de bevoegde diensten. Op 27 juni wordt de zaak voor de tweede keer opgeroepen bij de Vrederechter te Genk.

We werden door Pino opnieuw lastig gevallen en gesommeerd/bevolen/uitgedaagd om naar buiten te komen. 
--- einde update 2

--- Update 1
Federale politie, AIG en Comité P.

Met een e-mail bericht J1706501 heeft deze redactie zeer bezwarend materiaal over onze belagers aan de persdienst van de federale politie, de AIG en het Comité P overgemaakt. Dat bewijsmateriaal bevat details over de handel en wandel van de zoon van de verhuurder die gesteund wordt door een personeelslid van de federale politie. In dat materiaal komt de politie van Genk meermaals ter sprake. Het gaat ook over het vuurwapen dat van Francesco R. op 29 februari 2008 wegens spanningen met de zoon werd afgenomen. Met andere woorden, de zoon R.R. die thans met medewerking van diens "meisje" deze redactie belaagd, is de oorzaak van het afnemen van het wapen van zijn vader die door de zoon geterroriseerd werd. 

Wespennest.

Volgens sommige inspecteurs van de interventiedienst van de politie van Genk -CARMA- gaat het over een wespennest waarvan ze blijkbaar ook deel uit maken. Francesco R. diende in het verleden een resem klachten in bij het Comité P tegen inspecteurs van de politie van Genk die onder meer in dossier 2012-113881/O/02yvb werden behandeld, vooral inspecteur RC moest het ontgelden, maar ook de korpschef was onderwerp van klachten. In een lange brief van 26 december 2012 van acht bladzijden doet Francesco R. het boekje open van de politie van Genk.

--- einde update 1 21:02 18/06/2017

Meer volgt 

De verhuurder Francesco R. -vruchtgebruiker zoals later blijkt - heeft met wederzijds belang van hemzelf en de huurders op 15 mei 2017 een huurovereenkomst afgesloten voor een studio die al vijf jaar voorwerp uitmaakt van een stedenbouwkundige overtreding waarvoor stad Genk dito jaren de ogen heeft gesloten. Zakenman Francesco heeft einde 2016 heil gezien in de knowhow van MORSE-Press Vof en sloot een overeenkomst af in de zin van "u zorgt voor een nieuwe stedenbouwkundige aanvraag en u kan de studio voor 450 euro huren en we maken van het terras een kantoor". Dat was in grote lijnen de overeenkomst, een overeenkomst die over de ganse lijn door de verhuurder met de voeten is getreden.

Geen privacy.

Toen het allemaal onderhandeld en ondertekend was en de verhuis gepland, vernamen we dat de vorige huurder M.L., de studio vanwege grote problemen met de zoon van de verhuurder feitelijk is ontvlucht "... ik kan het niet meer aan heeft ML gezegd, ik ben het beu, ik ben hier weg..". Omdat de studio leeg kwam te staan was de verhuurder zonder praatpaal en heeft Francesco zijn hoop gevestigd op sociaal contact met de zaakvoerders van MORSE-Press Vof.  Toen op 1 juni 2017 door de huurders meteen aan Francesco duidelijk werd gemaakt dat zaken en privacy dienen gescheiden, de inpandige studio niet als verlengstuk van diens eigen privé vertrekken mocht aanzien, was het hek van de dam en voor Francesco tegelijkertijd een oorlogsverklaring. Sindsdien worden wij elke dag gestigmatiseerd en erger.

 
Artikel n° : 06/17-6880
Geplaatst : 12:32 18/06/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

Laatste update ( 21 juni 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.