Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4401566
Laatste artikelen
Brusselse Vervoersmaatschappij lanceert nieuwe mobiele app.
Telenet veroordeeld voor oneerlijke marktpraktijken en onterecht gebruik handelsnaam.
MIVB noteert minder tramongevallen en valt in de prijzen.
Oudenburg en de kortsluiting : Infrax weigert te antwoorden op vragen MM
Departement Omgeving opent pad voor blinden en slechtzienden op Kalmthoutse Heide
Rechtbank van Koophandel Leuven besliste over de zaak rond virtueel geld-Update2
05 mei 2017
Paul Van Der Es reageert furieus en kondigt meteen beroep aan.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.851.700
Leuven / Berchem / Tremelo 05 mei 2017.

Update 2 

Geen combat broek.

Tijdens de zitting was er blijkbaar n of andere anonieme -sic- verslaggever die zichzelf een trainer- coach noemt en over de aanwezigheid van Morsum Magnificat onzin schrijft; Wij droegen in geen geval een "Combat" broek of beter gezegd "Battle dress", maar wel een jeansbroek met diverse zakken, in feite werkkledij van een onderzoeksjournalist. Paul Van Der Es geeft post factum via het forum politics die wij vr, tijdens of na de zitting niet gehoord hebben. De Rechter is inderdaad niet ingegaan op de kwestie artikel 1690 BW. Tegenpartij had het vooral over de agressieve wijze van klantenwerving door Paul Van Der Es en daarover heeft de Rechter in haar beschikking geoordeeld.

Zienswijze Morsum Magnificat kwam uit.

In de slotalinea van het online artikel van 19 april 2017 hebben we reeds gealludeerd op de geringe slaagkansen van Paul Van Der Es.

--- einde update 2 7:55 7/05/2017   

--- Update 1

Toch niet in beroep.

Via een e-mail, laat Paul Van Der Es weten, toch niet in beroep te gaan en diens bonen te week te leggen rond artikel 1690 van het burgerlijk wetboek. Het kan bij Paul Van Der Es snel veranderen.

--- einde update 1 15:08 5/05/2017

MM_263_01_RES.pdf

Voorzitter Broekmans van de Rechtbank van Koophandel van Leuven heeft, zoals gepland en zonder uitstel, een beschikking geschreven in de zaak van CVBA RES en RES PREPAID tegen Paul Van Der Es en de maatschappij ADOPONT in oprichting. De Rechter heeft zich duidelijk vooral gebaseerd op de agressieve stijl waarmee Van Der Es de leden van de CVBA RES via mailings heeft bestookt. De Rechter heeft blijkbaar geen rekening gehouden met bepaalde stukken waarmee Van Der Es aantoont dat de geadresseerden wel degelijk van de mailinglist konden worden geschrapt en dat is inderdaad een reden om beroep aan te tekenen. Over de toepassing van artikel 1690 van het B.W. zwijgt de Rechter in haar beschikking, toch hebben eisers dat artikel in hun besluiten opgenomen. 

Betekening.

Paul Van Der Es die momenteel in Tenerife verblijft, zal het nu moeten klaar spelen om de betekening van het vonnis in ontvangst te nemen, vanaf het moment dat de deurwaarder de beschikking in de brievenbus deponeert is het van kracht, dat heeft Morsum Magnificat aan Paul Van Der Es moeten diets maken.  

Artikel n : 04/17-6866
Geplaatst  : 9:52 5/05/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur

Laatste update ( 07 mei 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.