Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227841

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Koekelare : Burgemeester en journalist onkundig bij commentaar in de gazet.
28 maart 2017
De klassieke pers dragers van het incompetente, corrupte en machtmisbruikend systeem.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.814.800 
Koekelare  / Tremelo 28 maart 2017.

Activist Andy Vermaut heeft met een artikel van vandaag in de gazet van West Vlaanderen kunnen scoren en de burgemeester van Koekelare heeft, met de hulp van de journalist van dienst, "Het Volk" weer een rad voor de ogen gedraaid. Voor burgemeester Lanssens wordt het bewijs geleverd dat hij als ingenieur scheikunde totaal foute redeneringen maakt wanneer hij zegt dat er maar één gevaarlijke situatie was in het openbaar elektriciteitsnet in de Sterrestraat en Brugse Heirweg in Koekelare. Als isolatoren stuk zijn, kan deze voor Jan met de pet kleine oorzaak, zeer grote gevolgen hebben.

Grote schade in zeventig huizen door breken van isolator.

Door het zogenaamd breken van een isolator is er op 22 februari 1993 aan de Grote Heidestraat te Heist-op-den-Berg grote schade in 15 woningen ontstaan en ontstond er brand in één woning. De gedupeerde eigenaar IJsschol, zag zijn huis deels in de vlammen opgaan en zijn echtgenote ontsnapte ternauwernood aan de dood. In Koekelare zijn er in het blank koperen luchtnet diverse isolatoren kapot, daar zijn er stuk voor stuk risico's voor overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie. De overspanning aan de Grote Heidestraat in Heist-op-den-Berg was te wijten aan een kapotte isolator, dat schrijft de DNB IVERLEK op 24 februari 1993 zelf. Alle gedupeerden hebben een financieel verlies geleden en de verzekeraar ABB betaalde 15 miljoen Bef. 

Ophouden met gezever.

Burgemeester Patrick Lanssens mag de pen van de journalist gebruiken om zichzelf uit de wind te zetten, maar heeft geen poot om op te staan. In 2002 kreeg onder meer op 1 augustus 2002 WVEM van het bevoegde ministerie van Economische Zaken duidelijke instructies die de burgemeester naast zich neer heeft gelegd. Aangezien Patrick Lansens -sp.a- in het bestuur van de DNB Infrax zetelt, is de burgemeester zeer goed geplaatst om opdracht te geven tot sanering van netten en deze in orde te brengen met het KB van 24 maart 2003, verder geen gezever daarover. Morsum Magnificat zal haar rapport mét bewijsmateriaal overmaken aan het Parket in Veurne, het moet nu eens echt gedaan zijn met die zeveraars van burgemeesters die "Het Volk" met behulp van de gazetten, een oor aannaaien.

Geen geleuter, maar bewijsmateriaal :

1.Kortsluitproeven 
2.VTM Recht van Antwoord 

Artikel n° : 03/17-6833
Geplaatst  : 15:47 28/03/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 maart 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.