Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227604

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MM-260-07 Tremelotjes : Waarover de gazet niet mag schrijven.
24 maart 2017
Over winkels die vroegtijdig sluiten of die leeg staan moet gezwegen worden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.804.000 
Tremelo 24 maart 2017.

MM_260_07_Tremelo_Gesloten.pdf

Morsum Magnificat stelt zich de vraag of de opening van een winkel "nieuws" is, of dat het gaat om platte publiciteit, wat aangeeft dat er bij de redactie van het Mediahuis geen, of onvoldoende scheiding is tussen publicitaire artikels en ander redactiewerk, hier kunnen dan ook vragen worden gesteld over de werking met verschillende maten en gewichten, van de niet onafhankelijke Raad voor de Journalistiek. De laatste tijd zijn er aan de Schrieksebaan omdat ze niet floreerden, weer handelszaken verdwenen, waaronder Just une Fleur, maar daarover uiteraard niets in de gazet -sic-.

Modelwoning

Het OCMW heeft aan de Vinneweg een modelwoning ingericht, een noodwoning hebben ze niet, maar "show" verkopen is er wel bij. We merken op dat er tegen de zijgevel van de modelwoning een propvolle brievenbus hangt -foto inzet- en de haag niet geknipt werd, maar dat kan uit "groene" overweging zijn. Het niet bezitten van een noodwoning toont alweer de asociale ingesteldheid van het bestuur in Tremelo.


Een volgepropte brievenbus is nu bepaald geen "Model" .... 

De "Flik".

De politie zit op haar tandvlees, ze zijn overwerkt en och arme, ze kunnen hun verlofdagen niet opnemen. Maar een extra job als muzikant bij de Oneliners kan wel ! Door de inschakeling van het leger zouden de flikken meer echt politiewerk kunnen doen, maar daarvan komt niets in huis, ze zijn gewoon bang van de terreur, maar weerloze burgers intimideren en stigmatiseren daarvoor zijn ze niet bang. De zaakvoerder van de Kannibaal in Baal heeft onlangs, nadat Morsum Magnificat daarover had bericht, uitleg moeten geven, daarom vindt Frank het nodig om, wanneer wij bij Borremans in Baal tanken, vanuit het frituur gebaren met de arm te maken, wij aanzien dat als een vorm van intimidatie Morsum Magnificat zal dat opnieuw aan de AIG melden.

Artikel n : 03/17-6828
Geplaatst  : 11:05 24/03/2017

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur
Laatste update ( 24 maart 2017 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.