Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227648

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MM-260-01 Tremelotjes : Veiligheid bij opbouw van showtent in vraag-Update2
05 maart 2017
Politie op haar tandvlees maar heeft wel tijd voor uitbaten frituur.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.789.800
Baal / Tremelo 05 maart 2017.

--- Update 2.
Politie Evergem.

Uit betrouwbare bron vernemen we dat de politie van Evergem een document heeft opgesteld waaruit blijkt, dat er van André B, geen uitbatingszetel op het adres aan de Meistraat is gevestigd. De FOD Economie -KBO ondernemingen- had de betrokken personen de raad gegeven om de politie in te schakelen, op die manier zou de KBO dat bedrijf indien er niet wordt gereageerd, kunnen schrappen. Het probleem in Evergem is dan opgelost, nu moet er nog wat ondernomen worden in Tremelo, immers een huisnummer aan de Kruisstraat 225 bestaat niet.
--- einde update 2  19:50 16/03/2017

--- Update 1
Het spookadres van André.

Het is onverstandig van zakenman André B scheld en dreigmails te sturen, maar zo zit de fantast en afschuimer van recepties nu eenmaal in mekaar en werkt zich daardoor regelmatig in nesten. Zo is zijn vestiging in Evergem op het adres dat bij de Kruispuntbank is te zien, niet te vinden, de bewoners van dat pand zetten nu zelf ook stappen. Bij de FOD Economie -afdeling KBO- verwijst men voor het adres van zijn maatschappelijke zetel naar diens domicilie, maar dat huisnummer aan de Kruisstraat bestaat niet. In Evergem is het bedrijf niet te vinden en in Tremelo is het gevestigd op een onbestaand adres. Waarom speelt André verstoppertje?
--- einde update 1 20:49 7/03/2017

MM_260_01_Tremelotjes.pdf

De redactie van Morsum Magnificat is al een poosje overbelast, vandaar dat onze berichtgeving noodgedwongen op een laag pitje staat. Aangezien Morsum Magnificat sinds 1 januari 2017 haar abonneewerving heeft afgeschaft, hebben wij over de frequentie van de berichtgeving aan niemand verantwoording af te leggen. Maar wees gerust, Morsum Magnificat is actief, zelfs zeer actief en blijft dossiers aanleggen. Aangezien naar een andere locatie wordt uitgekeken, komt de sector van de verhuring, zoals recent in Beerzel  ook weer in beeld, niet conforme panden komen op de lijst die in het boek "TE HUUR, GEHUURD en BEDROGEN" worden opgenomen.

Tremelotjes.

Vandaag werden de tenten voor alweer een grote show van de kledij sponsor van Belgische bekende poppemiekes opgezet, dat gebeurt op het openbaar domein dat op die plaats maar een voorschoot groot is. Zelfs op het voetpad is er niet meer voldoende ruimte om hindernissen die zich op het openbaar domein bevinden te nemen. Bij het opstellen van de tent werd de veiligheid alweer duidelijk met de voeten getreden.

Politie op haar tandvlees?

Alarmerende berichten van de vakbonden van de politie, maar sommigen bij de politie hebben toch nog voldoende energie en tijd om als zaakvoerder een frituur te Baal .... te runnen.

Maria doekte bedrijf op.

Maria had heel vroeger in Tremelo een wapenhandel, weet alles over Jan en Alleman en was ook zaakvoerder van de bvba Van De Velde, een bvba dat wat vandoen had met bouwwerken. In die bvba was het Eddy -de echtgenoot van Maria- die de bouwwerken uitvoerde, Eddy had de "stiel" geleerd in de schrijnwerkerij bij diens vader. Bij één van de projecten liep het technisch mis en er volgde een rechtszaak die jaren aansleepte. Einde vorig jaar stelde Morsum Magnificat over de toestand van het bedrijf vragen aan Maria, maar ze was nu, in tegenstelling tot wanneer het gaat over "anderen", wel karig met informatie. Nu de zaak is opgedoekt wilde ze wel kwijt dat ze betaald hebben "we konden niet anders" klonk het. Volgens het staatsblad van 2 januari 2017 is de zaak dus gesloten. 

André in Sleidinge.

Al jaren is zakenman André in Tremelo actief, maar laat de vestigingseenheid van zijn bedrijfje in Sleidinge / Evergem. De bewoners van dat huis ontvangen nog post en sturen die telkens weer
terug naar de afzender. De FOD Economie is op de hoogte maar is van oordeel dat André zelf de stappen moet zetten om de vestiging te verplaatsen, maar uitgerekend dat doet André niet ...

Artikel n° : 03/17-6817
Geplaatst  : 14:21 5/03/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 maart 2017 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.