Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5194674
Laatste artikelen
Asielzoekers worden beter behandeld als veel hier geboren en getogen Belgen.
Kunstgalerij Alice Van Dael ruimt exclusief op.
Een huisdier, een vertrouweling en een huisgenoot -MM-289-01
Morsum Magnificat en haar activiteiten in oktober 2019
Morsum Magnificat rouwt om haar overleden redactiepoes-Update2
Ter Zake en de incompetentie van Annelies Beck.
18 februari 2017
Ondermaats debat tussen NV-A en Open Vld toont onkunde van Vrt aan.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.771.400
Tremelo 17 februari 2017.

In Ter Zake van vrijdag 17 februari mochten super poenpakker Koen Kennis van de N-VA en overloper naar de Open Vld Lode Vereeck, met Ter Zake presentatrice en journaliste Annelies Beck, hun zegje komen doen.  N-VA heeft, zoals Morsum Magnificat het van meet af heeft gesteld, goed gezorgd voor hun eigen verandering, dat is met Koen Kennis nu duidelijk. Lode Vereeck behoort tot een partij Open Vld die in de periode dat Electrabel nog een meerderheidsparticipatie in Eandis had, behoorlijk de zakken en de gemeentekassen heeft gevuld, één daarvan is Geert Versnick.

I.M.E.A.


Het is onbegrijpelijk dat "Het Volk" blijkbaar niet snapt dat een journaliste als Annelies Beck een dergelijk debat niet kan leiden omdat ze niet eens weet wat I.M.E.A. is! De Intercommunale Maatschappij voor Energievoorziening Antwerpen, een Intercommunale waar politici uit de verdeling van energie hun zakken hebben gevuld en nog steeds vullen. Beckx had meteen ook moeten weten dat bijvoorbeeld politici als Servais Verherstraeten -CD&V- en Claude Marinower ook geruime tijd voorzitter zijn geweest. IMEA is een DNB -distributienetbeheerder- en EANDIS is de werkmaatschappij, dat heeft Koen Kennis in Ter Zake correct verwoord, Annelies Beck reageerde -uit onkunde- daar wijselijk niet op.   

Déjà vu.


Het feit dat Ter Zake een Koen Kennis tot een debat toelaat om zijn graaicultuur te komen goedpraten, moet "Het volk" toch duidelijk maken dat het altijd dezelfden zijn die aan bod komen en kritische vragen van de journalisten nooit een feit zijn, het is altijd en overal een déjà vu. Ook hier moet er dringend verandering komen en de klassieke partijen zijn als één pot nat te aanzien.

Artikel n° : 02/17-6803
Geplaatst  : 9:34 18/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.