Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5776116
Laatste artikelen
Vrederechter Aarschot door Rechter in Eerste Aanleg teruggefloten
Nieuw achterhaald AREI vandaag in voege, herwerking na rist opmerkingen ligt al op tafel.
Morsum Magnificat activiteiten in mei 2020.
Evergem : N-VA Burgemeester moet zijn DNB aan het werk zetten.
FOD Mobilit antwoordt niet meer op vragen van Morsum Magnificat.
Cumul van politici een lang bekend gegeven, is het topje van de ijsberg.
17 februari 2017
Poenpakken, graaicultuur en cumul vinden we overal. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.770.100
Tremelo 17 februari 2017.

Er zijn de laatste dagen in het politieke circus en de strijd om de macht, enkele namen gevallen. Over duizenden anderen worden de stinkende -cumul-putjes dichtgehouden. Burgemeesters, verbonden aan vele andere constructies of intercommunales zoals bijvoorbeeld Hofheide te Aarschot, moeten nog in de kijker komen. Het is wegens de participaties van politici in intercommunales dat ook het personeel er met een politiek duwtje terecht komt waardoor de kwaliteit van dat personeel steeds meer te wensen over laat, uiteindelijk betaalt "Het Volk" het gelag.


Ook bij de politie.

We wijzen ook naar de ambtenarij uit de brandweer, politie, etc. waarvan velen nog een extra job uitoefenen. Een voorbeeld daarvan is een politieambtenaar uit Tremelo die ook nog eens zaakvoerder is van een frituur, dat is strijdig met de artikels 134, 135 en 136 van de wet van 7 december 1998, maar niettegenstaande wordt de politieman ongemoeid gelaten. Een andere politieambtenaar, alweer in Tremelo, is muzikant in een orkest dat zelfs in Tremelo mag optreden. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele misbruiken van het systeem dat met de tijd zichzelf zal vernietigen.

Eén pot nat.

Met het huidige politieke steekspel als voorbeeld, wordt "Het Volk" nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt, het zijn ALLEMAAL dezelfde en zij beogen alleen eigen belang, macht en geld. Met gewezen journalist van de Vrt Siegfried Bracke, trouwens behorende tot de loge, is bewezen dat politiek en klassieke pers één pot nat zijn en dat het zuiver om de macht en de poen gaat. In de campagnes hard roepen, maar eens aan de macht valt de pudding in mekaar, politici zijn helemaal niet geïnteresseerd in het lot van hun kiezers, maar wel in hun eigen lot en welvaart. De "Groenen" in Gent zouden van de zakkenvullerij van hun coalitiepartner Sp.a niets gemerkt hebben. Wie gelooft dat?        

Artikel n° : 01/17-6801
Geplaatst  : 9:59 17/02/2017

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.