Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227856

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Morsum Magnificat maakt weer het verschil met de klassieke pers.
28 december 2016
Slechts vier regeltjes in de gazet en dan klopt de essentie van de inhoud nog niet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.714.200
Nieuwrode / Tremelo 28 december 2016.

Morsum Magnificat was tijdens de activiteit in het crematorium Hofheide van 20 december 2016 te Holsbeek de hele tijd aanwezig. Voor recepties passen we, daar gaan we de facto niet naartoe. Om over een dergelijk evenement een fatsoenlijk artikel te brengen, is er wel wat tijd nodig. Voor de "gazet" waarvan de journalist, in casu Guido Govaerts tijdens de uitreiking van de prijzen en de fotoshoot door Morsum Magnificat niet werd gespot, mocht deze afwezige journalist in een -grote?- gazet een artikel brengen, u vindt hier de link naar zijn artikel.

Niet Begijnendijk, maar Aarschot.

Al vele jaren stellen we vast dat vooral de journalisten van Het Nieuwsblad om commerciële reden, de pen van de lokale politiek hanteren, daarom noemt Morsum Magnificat hen kontlikjournalisten. Het bewijs daarvan is hier nogmaals geleverd. Brotherhood is, zoals het artikel van Guido Govaerts laat uitschijnen, niet van of gevestigd in Begijnendijk maar in Aarschot. Omdat Begijnendijk ook gebruik maakt van Brotherhood, heeft Begijnendijk de nominatie van Brotherhood gevraagd, zó is het. Guido Govaerts heeft de nominatie ten gunste van Begijnendijk veel te ijdel gebruikt -sic-. Het ergste is dat hij voor deze vier regeltjes nog wordt betaald ook, waarmee hij zijn status als beroepsjournalist kan handhaven.


De nominatie van Brotherhood, in het midden Willy Michiels, burgemeester van Begijnendijk. Zelfs die foto heeft Guido Govaerts wegens "afwezig" niet kunnen schieten, Morsum Magnificat wel!

Receptie.

Morsum Magnificat heeft Guido Govaerts daarover aangesproken en de vraag gesteld " hoe kan je een artikel brengen als je niet aanwezig was "? Govaerts maakt er zich met een alles verklarende reactie vanaf " misschien was ik enkel achteraf op de receptie " -inzet-. De lezer van dit artikel mag nu diens conclusie trekken over het verschil tussen de klassieke pers en Morsum Magnificat, lees artikel MM-257-11 en oordeel zelf.


Recepties dát is voor journalisten van de klassieke pers hét moment om de hielen van de politiek te likken, gratis vreten en zuipen, dat moet worden afgeschaft.

Kontlikjournalistiek.

Morsum Magnificat toont hier nogmaals met bewijsmateriaal aan hoe de klassieke en vooral de lokale pers, om hun verkoopcijfers op te krikken, de hielen van de politiek likt en dragers zijn van "het systeem".  

Artikel n° : 11/16-6746
Geplaatst  : 10:40 28/12/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 
Laatste update ( 28 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.