Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227627

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tremelo : Bloemenhandelaar en vele anderen in Tremelo moeten terug naar de rijschool.
22 december 2016
Parkeren op verhoogde berm en vanaf die positie aan verkeer deelnemen, kan niet.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.708.700
Tremelo 22 december 2016.

Link naar update en film op Youtube


Elke dag parkeren klanten van de handelszaken op het kruispunt van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat op de verhoogde berm, dat is volgens artikel 23, 24 en 25 van het verkeersreglement van 1 december 1975 een zware overtreding. Nog meer storend en getuigend van veel lef is, dat de bestuurders die vanuit een in overtreding zijnde positie van de verhoogde berm vertrekken, ofwel het rood licht aan de Grote Bollostraat negeren, ofwel vanaf de verhoogde berm de Baalsebaan willen vervoegen en van oordeel zijn dat zij zómaar kunnen ritsen. In Tremelo is het werkelijk de wereld op zijn kop.

Niet gezien.

Heden morgen rijden wij aan een snelheid van 39 kilometer om iets over acht uur over de Baalsebaan. We hebben "Groen" licht maar zien dat een bestelauto bestuurd door Diana D. vanaf de verhoogde berm het kruispunt via de Grote Bollostraat neemt en in feite het rode licht negeert. In een telefoongesprek daarover is Diana de mening toegedaan, geen enkele fout te hebben gemaakt maar zij geeft wel toe, ons niet gezien te hebben!

De zoveelste.

Opnieuw en dit voor de zoveelste keer, zal Morsum Magnificat onder meer de schepen van Mobiliteit van Tremelo, Diane Willems -CD&V-, over het in overtreding parkeren op dat kruispunt aankaarten. Ook het BIVV zal het bewijsmateriaal van onze voor dergelijke zaken legaal geplaatste dashcam, toegestuurd krijgen.


Voor Morsum Magnificat was het wel degelijk groen licht. Diana komt van de verhoogde berm, negeert het rode licht en wil het kruispunt oversteken, toch is ze overtuigd geen fout te hebben gemaakt. Eigenwijs zijn is ook een deugd.

Meer volgt      

Artikel n° : 11/16-6736
Geplaatst  : 12:11 22/12/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck – Hoofdredacteur

Laatste update ( 24 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.