Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
15227560

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VRT Actie op TCT toren : Morsum Magnificat stelt vragen aan Arbeidsinspectie.
19 december 2016
Verblijven in elektromagnetische velden is schadelijk voor de gezondheid.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 3.705.800
Brussel  / Tremelo 19 december 2016.

VRT is een actie gestart om "Het Volk" zoveel mogelijk geld uit de zakken te halen. Mede hun -politiek- misbruik van de middelen van de Vlaamse belastingbetaler, het inzetten van micro's en camera's, krijgen ze met alle gemak het volk voldoende gek om de zotste toeren uit te halen. Het geld moet van de -spaar-rekeningen af en geļnvesteerd in de economie van de failliete staat wiens schuld per seconde met 507 euro stijgt.

Activiteiten op TCT, een risico voor arbeidsveiligheid.


Wetenschappers waarschuwen al jaren voor de gevaren van elektromagnetische stralingen, zo is langdurig telefoneren met een GSM aan het oor, schadelijk voor de gezondheid. In januari 2007 werd door "Het appel van Brussel" aan de toenmalige Parlementsvoorzitter Herman De Croo, een onderbouwd document opgesteld omtrent het feit dat "Elektrosmog" niet conform zou zijn met artikel 23 van de grondwet. Het appel van Brussel waarschuwt in dat document voor de gevaren en de risico's van elektrosmog en gepulseerde radiofrequenties. Drie ingenieurs, een dokter en een informaticus zijn de initiatiefnemers, een resem anderen maken deel uit van het Appel van Brussel.

Arbeidswetgeving.

De VRT organiseert in het kader van de warmste week ook activiteiten op de telecommunicatietoren -TCT- van de VRT. Aangezien die toren is uitgerust met allerlei communicatieantennes zijn daar de facto een hoop  elektromagnetische stralingen aanwezig. Aangezien de VRT tijdens de actie, permanent personeel de vlam op die toren laat bewaken, dient de VRT dan ook mede een risicoanalyse, rekening te houden met de aanwezige elektromagnetische straling. WASO, de arbeidsinspectie, dient hier dan ook de vinger aan de pols te houden en de VRT om uitleg te vragen. De Europese Richtlijn 2013/35/EU aangaande de
minimumvoorschriften inzake gezondheid en veiligheid betreffende de blootstelling van werknemers -en publiek- aan de risico's van elektromagnetische velden en niet ioniserende stralingen, moet worden toegepast. Morsum Magnificat stelde met document J16121432 vragen aan de preventieadviseur van de VRT en de arbeidsinspectie in Brussel.


TCT van de Vrt met - uiterst links- een enorme "Horn" Antenne van Andrew.
 
Artikel n° : 11/16-6732
Geplaatst  : 9:05 19/12/2016

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck - Hoofdredacteur 

Laatste update ( 20 december 2016 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.