Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6269554

Laatste artikelen
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Tremelo : Eindejaarsevaluatie van het Bestuur inzake toepassing Welzijnswet.
29 december 2014
Als burgers GAS boetes krijgen moet het beleid ook ter verantwoording geroepen kunnen worden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.906.100
Tremelo 29 december 2014

De overheid ligt overal op de loer om Jan Modaal te pakken en te beboeten, over allerlei veiligheid hebben ze de mond vol, alleen over de arbeidsveiligheid wordt nagenoeg niet gesproken. Er bestaat een niet geschreven wet dat de Arbeidsauditeur jaarlijks niet meer dan honderd zaken voor de rechtbank mag brengen, controle over de keuze van vervolgen is er niet. Maandag 5 januari 2015 brengt het BIVV het resultaat van de derde Nationale Verkeersonveiligheidsenquête, maar in Tremelo -en elders- worden voor vele overtredingen de ogen gesloten.

Arbeidsveiligheid in Tremelo.
Hoeveel de belastingbetaler in Tremelo heeft betaald voor het vernietigend verslag dat Interleuven op 17 juni 2014 in opdracht van de gemeente heeft opgesteld, weten we -nog- niet. Wat we wel weten is, dat Interleuven behalve het innen van het factuur, niets heeft ondernomen om haar broodheer Tremelo aan te zetten tot het oplossen van de problemen. Toch heeft Interleuven een resem strafbare feiten vastgesteld waarvoor de wet hen in feite verplicht om deze aan de Procureur te melden. Uiteraard gebeurde dat niet, Interleuven gaat haar broodheer niet aangeven, voor Struisvogel spelen is veel gemakkelijker!

Melding.
Andermaal en nogmaals : Politie en Justitie vragen aan "Het Volk" om hen te helpen bij het opsporen van misdadigers en "Verdachte" personen te melden. Maar wanneer het beleid zelf strafbare feiten pleegt, dan mogen de burgers die "schuldigen" niet zómaar melden. Toch is het dat wat deze redactie doet, dat zelfs in het kader van het algemeen belang als haar plicht aanziet. In september 2014 werd aan het Auditoraat een melding geplaatst over de onaanvaardbare en gevaarlijke situaties die zich in de gemeentelijke loods van Tremelo voordoen. Op 26 september 2014 werd het integrale verslag van Interleuven aan het Auditoraat overgemaakt.

Vervolgd?

In zijn brief van 12 december 2014 laat de Arbeidsauditeur geen inzage van het dossier toe, maar wij zijn het daarmee niet eens en hebben dat mede een aangetekend schrijven en de nodige bijlagen aan de auditeur diets gemaakt. Het wanbeleid werd aangetoond en de burgers van Tremelo, die via belastingen betaald hebben voor het verslag van Interleuven, hebben het recht om te weten wat daarmee nu uiteindelijk gebeurt en of Justitie het soms weer in de doofpot stopt. Morsum Magnificat heeft als eindejaarsbeoordeling over deze zaak de meest schandalige inbreuken waarvoor de bevoegde Schepenen geen oor hadden, gerecapituleerd. Uiteraard zijn de hoofdschuldigen de burgemeester én de gemeentesecretaris.

In eigen boezem kijken.
De gemeentelijke diensten zijn bemand met personen die zware veroordelingen hebben opgelopen, onder meer opgesloten waren voor het dealen van drugs in het gemeentehuis. Maar verder is er niets aan de hand, na enkele weken vakantie in de gevangenis van Vorst mocht de persoon terug op post. Af en toe iemand op het gezicht slaan moet in Tremelo ook kunnen, je promoveert dan nog op de koop toe. Dams kan individuen waarvan anderen schrik hebben, blijkbaar gebruiken. Dan is er nog de Secretaris die blijkbaar veel weet, maar moet zwijgen. Waarom meneer Ceulemans ?

Kontlikpers.
Nieuwslezer Thomas Van Den Hoof van radio2 had wel degelijk interesse om het verslag van Interleuven te ontvangen en toen dat gebeurde heeft hij het document vlug verticaal geklasseerd! Radio2 is er enkel en alleen om politici in het zadel te zetten en te houden, Van Den Hoof wordt bij ons lijstje "kontlikpers" toegevoegd.

MM_233_16_Tremelo_Schepenen.pdf

Artikel n° : 12/14/5721
Geplaatst : 16:09 29/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 30 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.