Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6269434

Laatste artikelen
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Tremelo : Verliest burgemeester Dams soms de pedalen?
18 december 2014
Het rommelt met het personeel van de sportdienst van het zwembad  Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.890.000
Tremelo 18 december 2014

Een poosje geleden vervoegde de burgemeester Paul Dams uitzonderlijk zijn Schepen van Sport "Wiske" Maes tijdens een vergadering in het zwembad van Tremelo. Dams pakte uit dat het moet gedaan zijn met het werken volgens 4/5e systeem en dat er geen sociaal verlof meer zou worden toegekend, wie zich niet kan schikken zou kunnen vertrekken, stelde machtswellusteling Dams die mensen zómaar hun rechten ontzegt of afneemt. Volgens onze bronnen is er iemand die de uitval van de burgemeester geregistreerd zou hebben, er is dus bewijsmateriaal. Hoe lang kan Dams dat soort schrikbewind nog blijven doorvoeren voor degenen die niet in zijn gareel lopen?

Examen.
Maandag 15 december was er weer één of andere onduidelijke actie waarbij er een soort "zwembadexamen" verplicht zou zijn afgenomen. Of de examinator Kris I. over de juiste certificaten beschikt, worden in bepaalde kringen vragen gesteld. Wij hebben ook nog vragen over de omstandigheden waarop de jonge man uit Rotselaar in het zwembad verdronken is, we denken ondertussen wel te weten welke "redder" er toen aanwezig was.

Pedalen kwijt?
Morsum Magnificat stelde aan de burgemeester daarover vragen, maar Paul Dams had het gisteren volgens hem, druk, onder meer de politieraad in het gemeentehuis te Rotselaar -die op tien minuten was afgelopen-, het AGB, enz – zitpenningen, zakken vullen … -. Morsum Magnificat diende de vragen over dat examen aan de sportdienst te stellen! Wij hebben gevraagd of Dams soms op zijn hoofd is gevallen -en blijven botsen-, Dams heeft een nota laten verschijnen dat personeel niet mag spreken tegen Morsum Magnificat, terwijl diezelfde Dams ons naar dat personeel stuurt. Is Paul Dams -Open Vld- de pedalen aan het verliezen?       

Artikel n° : 12/14/5708
Geplaatst : 5:12 18/12/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.