Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6269792

Laatste artikelen
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Wonen in recreatiedomeinen : Loopt Vrt in de sporen van Morsum Magnificat?
23 januari 2014
Lanaken werkt Morsum Magnificat tegen in haar onderzoek.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.388.100
Brussel / Lanaken 23 januari 2104
 
Reeds maanden voert Morsum Magnificat onderzoek naar de permanente bewoning op recreatieparken zoals dat het geval is op het zieltogende recreatiepark De Krieckaert in Lanaken waarvan de uitbating een grote schuld heeft aan de gemeente Lanaken die het park van de hand wil doen. Ook in San Lanaco, Jocomo en Sonnevijver zijn vele personen op hoofdverblijfplaats ingeschreven. Op onze vraag aan het dictatoriaal bestuur van Lanaken waar Marino Keulen -Open Vld- burgemeester is, hoeveel personen op hoofdverblijfplaats in die parken zijn ingeschreven, stuiten wij opnieuw op weerstand van Lanaken. Zij schermen onterecht met de wet op de privacy. De Beroepsinstantie werd opnieuw ingeschakeld.

Zeecontainers.
Bij het recreatiepark De Krieckaert zouden er volgens diverse bronnen, op het terrein van een chalet, maar liefst twee zeecontainers zijn ingegraven. De informanten doen over de bestemming daarvan geheimzinnig,ze zijn bang voor represailles van de betrokken bewoner Pascal X en de uitbater die permanent dreigt de klagers van het terrein te gooien. De gewezen burgemeester van Gellik, Petrus alias Pierre Bijnen heeft er op papier niets meer te zeggen, maar in de praktijk deelt Bijnens nog steeds de Lakens uit.

Welke industriėle activiteit is achter deze wanden verscholen?

De Krieckaert - Hier zouden enkele zeecontainers ingeplant zijn ..- Er staat ook een aanhangwagen.

Allerlei activiteiten.
Behalve voor prostitutie worden de chalets ook gehuurd door Oost Europeanen die zich hier met allerlei criminele activiteiten bezig houden. Controle is er niet of nauwelijks, dat is immers niet goed voor de politieke populariteit van de burgemeesters die daarom nagenoeg alles toelaten.

Radio2
Gisteren bracht Radio2 Limburg nieuws over een recreatiepark waar wapens werden gevonden, het komt ons over, dat Radio2 regelmatig in de voetsporen van Morsum Magnificat loopt. Gisteren 22 januari 2013 werd de website van Morsum Magnificat om 05:19u reeds bezocht, vervolgens opnieuw om 10:30u. Het komt ons over, dat Vrt bepaalde informatie bij Morsum Magnificat ophaalt of checkt. Over de permanente bewoning en het verhuren van chalets in recreatieparken in Lanaken aan Oost Europese werknemers is nog een en ander te vertellen.


Roosakkerstraat - deze auto's van vreemdelingen staan daar al maanden langs de openbare weg zonder nummerplaat. De laadruimte van de groene bestelauto wordt gebruikt als opslagplaats ....

Criminaliteit.
De inbraken nemen in Lanaken toe, onlangs ook in het restaurant 't Vijverke aan de Heidestraat 103 te 3621 Rekem werd een glasraam uitgehaald waarlangs de dieven zich toegang verschaften.Lanaken puilt uit van werknemers uit Oost Europese landen die worden ingezet in de fruitpluk en van hun karig loon nog moeten betalen voor een ongeschikt pand zoals aan de 2e Carabinierslaan 35 -en elders-. Wat onderneemt de politie in Lanaken daar en op andere plaatsen? Zo staan er aan de Roosakkerstraat al maanden auto's zonder nummerplaat langs de openbare weg -foto- en dat is volgens de verkeerswet verboden -KB 1 december 1975 art.25.2-, maar de politie PZ Lanaken- Maasmechelen sluit de ogen, alleen voor Morsum Magnificat doet ze dat niet -sic-.

Artikel n° : 01/14/5266
Geplaatst op 8:01 23/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ®Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.