Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6252816

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Lanaken : Inbraken bij de vleet maar politieploeg gaat op stap met gerechtsdeurwaarder.
15 januari 2014
Wetsdienaars in Lanaken laten zware overtreding van gerechtsdeurwaarder toe.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.376.600
Hasselt / Lanaken 15 januari 2014.

Lanaken wordt al geruime tijd overspoeld door inbraken, maar lang niet alles komt in de gazetten wiens pen door de politiek, de facto de politie, wordt vast gehouden. Gisteren was een ploeg van de PZ-Lanaken-Maasmechelen op stap met deurwaarder Janssens van het gerechtsdeurwaarder kantoor IURI ACCES. Janssens is de zoon van de vennoot van de beruchte deurwaarder Guy -of Gay?- Gemis die nooit zonder politiebegeleiding buiten durft te  komen, zelfs niet om beslag te leggen. In april is er te Antwerpen een rechtszaak tegen Gemis die heeft te maken met de familie Geurts uit Lanaken waar Gemis de bal flink missloeg. Ook deze redactie heeft met Gemis  nog een eitje te pellen inzake schending privacy en beroepsgeheim, maar Gemis werkt de privacycommissie tegen. Vervolgens is er nog een derde dossier tegen Gemis dat verband houdt met Mina Asabbane in Genk.


Politie
Gisteren was er weer zo'n dag dat de politie mee op sleeptouw werd genomen door een deurwaarder om huisraad te gaan ophalen. Deze redactie deelde eveneens in de klappen, alle computers, schermen, tafels, etc. werden opgeladen. Wij worden door een advocaat uit Hasselt, Jan K., door de mangel gehaald omdat diens vader, een Em. Arbeidsrechter van de Arbeidsrechtbank te Tongeren Theo K. onderwerp is van een onderzoek door de FGP en waar deze redactie iets mee te maken heeft. Niettegenstaande er over een huurzaak een beroep loopt, bij betaling dat via kantonnement bij de deurwaarder gebeurt, zet advocaat Jan K. door en maakt bovendien een hoop kosten. Ook de politie moet dan mee op stap om de gerechtsdeurwaarder te beschermen tegen eventuele agressievelingen. De gemeente Lanaken kan ook dié rekening betalen, de PZ Lanaken-Maasmechelen ontvangt van Lanaken in 2012 maar liefst 2.295.605  euro -zie verslag gemeenteraad in MM 221-09-

Zware overtreding door ambtenaar justitie!

Dat niet iedereen gelijk is voor de wet weten we al heel lang, maar dat een gerechtsdeurwaarder vóór de ogen van de politie een zware overtreding mag begaan kan écht niet door de beugel. Dit is weer een dossier voor het Comité P. en de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders. 


Links : De BMW van de gerechtsdeurwaarder in overtreding - Rechts : De politie komt niet om te verbaliseren maar om te vragen waar de volgende oplading gebeurt. De politie sluit hier gewoon de ogen voor een zware overtreding.

Eigen Security.

Het is een schande dat de gemeenschap moet opdraaien voor de kosten om de deurwaarders te beschermen. Laat de gerechtsdeurwaarders, die het blijkbaar allemaal financieel -op de kap van de gedupeerden- breed kunnen laten hangen, zelf voor hun eigen "Security" zorgen en laat de politie de job doen die ze, zoals voorzien in artikel 15 op het politieambt, zouden moeten doen. Hier sluiten ze de ogen voor dat artikel 15 en laten de deurwaarder met zijn grote BMW een overtreding begaan. Dit gaat zeker naar het Comité P en de Kamer van Gerechtsdeurwaarders. Een deurwaarder staat niet boven de wet, ergo, hij is een ambtenaar van Justitie en heeft een voorbeeldfunctie. 

meer en meer foto's volgen.

Artikel n° : 01/14/5262
Geplaatst : 8:34 15/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
2014 Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.