Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6252713

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Afghanen blijven, ondanks dat ze illegaal zijn, toch chanteren.
11 januari 2014
Illegalen dagen, gesteund door links, Vlaanderen gewoon uit.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.372.100
Gent / Lanaken 11 januari 2014.

De Afghaanse illegalen waar Morsum Magnificat niet gewenst is -dixit Oscar Flores-, bezetten wederrechtelijk onze openbare gebouwen en hokken in de Begijnhofkerk. Ze trokken naar de stad van Elio en hun linkse advocaat kreeg Maggie -in verkiezingsperiode ng mr Open Vld hoer van de klassiek pers- op de knien en Maggie nam de Afghanen op de schoot.

Links.

Het is niet voor niets dat ze naar Bergen trokken, daar regeert de linkse maffiose sp.a rond Elio Di Rupo, nu trekken ze naar Gent en ook daar staat de sp.a aan het roer. In Gent vinden we ook de Liga met Jos Vander Velpen die aan de kant van de illegalen staat.

Vlaanderen provoceren.
Uit hun persbericht maken de Afghanen zich als illegalen op de koop toe nog schuldig aan provocatie, maken schromelijk misbruik en drijven de communautaire spanningen op. We publiceren een exacte passage uit hun  persbericht : "Lopen tot Bergen is gemakkelijk, de Walen steunen jullie, ga maar eens kijken in Vlaanderen, of jullie daar ook zo goed onthaald zullen worden.". Als dat geen provocatie is, ze maken Vlaanderen gewoon belachelijk. De eveneens linkse Vrt heeft over die provocatie met geen woord gerept.

Maggie De Block.

Vandaag, zaterdag 11 januari 2014 tussen 13:30 en 14:00u., plannen de illegalen een protest vr de woning van Magie De Block, daarvoor hebben ze steun gekregen van organisaties uit Merchtem zoals het ACV, Groen  en "Merksem Multicultureel" en wellicht nog ander links gedoe. We zijn benieuwd of Maggie De Block dat toelaat en of de illegalen toelating hebben ontvangen om de openbare weg als protestterrein in te nemen. Het is  zeer straf dat een illegaal van de Vrt micro gebruik mag maken om te zeggen dat Maggie De Block Open Vld- moet luisteren, heel straf dat een illegaal vr de woning van een minister mag gaan demonstreren, haar de levieten lezen en de les mag spellen, dit kan allemaal alleen in Belgi.

Optreden.
Bij de politie AMOW krijgen we van Commissaris Danil Noens te horen dat de "doortocht" is aangemeld bij de burgemeester en daarvoor onder "vrijheid van vergaderen" toelating is gegeven. De politie AMOW gaat de  illegalen op de koop toe zo goed als mogelijk -op kosten van de belastingbetaler- begeleiden! Dat moet in dit land waar politici, de facto politie, in verkiezingsperiode zker alles toelaten, kunnen.  

Reactie?

We probeerden uit rechtse hoek nog een reactie te bekomen, maar op het vroege uur op zaterdag was er niemand te bereiken, ook Filip Dewinter niet.

Artikel n : 01/14/5259
Geplaatst : 7:37 11/01/2014

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
2014 Erik Verbeeck

Laatste update ( 28 januari 2014 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.