Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6253016

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Familieruzie in Genk voor de Correctionele Rechter in Tongeren-Update1
09 januari 2014
Spin in het web rond Mina Asabbane kreeg pak slaag van broer. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.369.600
Tongeren / Lanaken 09 januari 2014.

In de zaak rond Mina Asabbane die in het Belang Van Limburg van journalist Chris Nelis nogal wat aandacht kreeg, werd vandaag voor de Correctionele rechtbank van Tongeren een tipje van de sluier opgelicht. De zus van Mina heeft van haar broer op 1 december 2012 een fiks pak rammel gekregen, er waren daarvan getuigen, de broer heeft dat vóór de Rechter ook niet ontkend. Of de Rechter de "uitlokking" van R., zal inzien moeten we afwachten tot 6 februari 2014 want dan volgt de uitspraak. Morsum Magnificat gaat pas nu een tipje van de sluier oplichten.

Spin in het web.

Heel kort is er tijdens de debatten wat afgeweken naar personen die in dat ganse verhaal een rol spelen, dat is niet op zijn minst en niet alleen de klaagster die vandaag als een "Heilige Madonna" aanwezig was en hier gerust als de spin in het web mag worden aanzien. Deze redactie werd door die dame, Rachida A., onder een valse naam opgebeld en bedreigd, idem dito bedreigd door haar beschermheer, een Rechter van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde én zakenman André D. Diens naam werd vandaag in de rechtszaal genoemd en komt ook voor in diverse andere pv's in het dossier van Rachida, dit zoals de advocaat van Ali A., meester Bussers ter zitting aanhaalde. André D.,vormt ook een rode draad in het verhaal rond Mina Asabbane, een familielid van André is toevallig ook inspecteur bij het riziv.

Waarom spoor niet gevolgd?

In ons artikel zullen we ook een kanttekening maken, waarom de journalist van Het Belang van Limburg de mogelijke piste van de zus nooit heeft gevolgd, had hij daar soms een reden voor?? 
 
MM_222_05_MM_R-A_Asabbane.pdf   Meer volgt.

Artikel n° : 01/14/5255
Geplaatst : 17:31 9/01/2014

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
2014 Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 december 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.