Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5412534
Laatste artikelen
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Commissie Wonen: Minster Diependaele staat niet met twee voeten op de grond.
Mina Asabbane in hechtenis genomen voor de uitvoering van haar straf.
Gemeenteraad Lanaken over meerjarenplanning is tot half een uitgelopen-MM-221-09
31 december 2013
8Lanaken zal de komende jaren de miljoenen probleemloos blijven laten rollen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.362.600
Lanaken 31 december 2013.

 20:59 5/01/2014
MM_221_09_Lanaken_Gemeenteraad_30dec.pdf    Volledig artikel
--- Update 2

--- Update 1 21:22 31/12/2013
MM_221_09_Lanaken_Gemeenteraad_30dec.pdf

--- einde update 1    Meer volgt

Behalve de meerjarenplanning tot 2019, periode waar Lanaken als we Marino Keulen -Open Vld- mogen geloven probleemloos miljoenen gaat kunnen uitgeven, waren er nog enkele items die aan bod dienden te komen. Het geheel was goed voor een gemeenteraad die tot een stuk na middernacht duurde. Bij de N-VA stuurden enkelen hun kat onder meer Piet Van Berkel, Luc Prevaes diende de hete kolen uit het vuur te halen. Ook Rudi Nivelle was vanavond niet te zien. De CD&V heeft in een soort spreadsheet het meerjarenplan met maar liefst 47 items op de korrel genomen, Freddy Stouten legde de club van Marino Keulen weer het vuur aan de schenen, meer daarover volgt.

OCMW.
Ook de OCMW Voorzitter kwam het meerjarenplan toelichten, hieruit blijkt dat in de toekomst de gemeentepolitiek nog meer invloed op de werking van het OCMW zal kunnen uitoefenen. Bij het OCMW van Lanaken vloeien twee personen af wegens pensioen, onder meer de Secretaris Beckers. Die taken worden dan door de gemeentesecretaris overgenomen, volgens Freddy Stouten moeten dat dan supermensen zijn die al die taken kunnen waarnemen.

Marino en het CIC.

Bij het antwoorden op een vraag van Marylin Neven -CD&V- begaf Marino Keulen zich weer op glad ijs. Het feit dat inbraken in Lanaken niet in de gazetten komt heeft hoegenaamd niets vandoen met het Communicatie zen Informatie Centrum van de federale politie -C.I.C.-, maar alles met zij die de pen van de klassieke pers vasthouden : "de politiek en de justitie". Politiek wil alleen maar goed nieuws shows en het beïnvloeden van de geregistreerde criminaliteit cijfers, het Parket is een "Black box" die meer onder stopt dan bloot legt. Scheiding der machten is bullshit. Het "Volk" mag niet weten wat er allemaal gebeurt, alleen Morsum Magnificat heeft daarover een totaal andere zienswijze en daarvoor betalen wij een zeer hoge tol. Waarop wacht de CD&V om Morsum Magnificat te informeren als zij informatie hebben? Dit is nóg maar eens het bewijs hoe de gemeenteraad bij gebrek aan technische kennis, in casu over het CIC, zich door Marino Keulen een oor laat aannaaien. Marino Keulen doet ofwel de waarheid geweld aan - Parler et Mentir - ofwel weet hij het zelf niet en kletst hij maar wat uit zijn nek ....

C.I.C.
Uit het groot onderzoek van Morsum Magnificat naar de lekken van de ASTRID communicatie heeft een brandweerman getuigd dat brandweerlui die dienst hebben op het CIC, sommige -kontlik-journalisten moeten bellen omtrent interventies.

OCMW.
Ook de OCMW Voorzitter kwam het meerjarenplan toelichten, hieruit blijkt, dat in de toekomst de gemeentepolitiek nog meer invloed op de werking van het OCMW zal kunnen uitoefenen. Bij het OCMW van lanaken vloeien twee personen af wegens pensioen, onder meer de Secretaris Beckers. Die taken worden dan door de gemeentesecretaris overgenomen, volgens Freddy Stouten moeten dat dan supermensen zijn die al die taken kunnen waarnemen.

Genk geen referentie.

Marino Keulen refereerde tot twee keer toe naar het OCMW van Genk en toch is dat geen referentie, er ligt momenteel nog steeds een dossier wegens geknoei met een aanbesteding bij het Parket van Tongeren tegen de Secretaris en de Voorzitter van het Genkse OCMW. Beiden zijn vroeger ook al betrapt bij het niet correct invullen van belastingaangifte inzake de fiche 281.10. door het gebruik van dienstvoertuigen niet te melden.

Meer volgt          

Artikel n° : 12/13/5240
Geplaatst : 1:11 31/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


Laatste update ( 05 januari 2014 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.