Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5412516
Laatste artikelen
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Commissie Wonen: Minster Diependaele staat niet met twee voeten op de grond.
Mina Asabbane in hechtenis genomen voor de uitvoering van haar straf.
Afghanen in Genk : Burgemeester Wim Dries moet boel sluiten-MM-221-08
25 december 2013
Commerciële activiteiten in gevaarlijke omstandigheden niet tolereren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.345.600
Lanaken 25 december 2013.

De Afghanen die zich in onze openbare gebouwen in Brussel en elders ophouden, verwijzen met behulp van een organisatie, naar de mensenrechten. Het blijkt dus dat wij Belgen geen beroep kunnen doen op diezelfde mensenrechten, dat is heel eenvoudig uit deze situatie af te leiden. Als wij legale Belgen van oordeel zijn dat illegalen onze openbare gebouwen niet kunnen/mogen bezetten en dat die personen daar moeten verwijderd worden, dan hebben wij, met al onze mensenrechten, geen schijn van kans! De illegalen maken van de kerk een camping, verstoren de christelijke gang van zaken en blijven, steunend op "hun" mensenrechten, maar wel die van "ons" ontnemen.
Gedenk bij de volgende verkiezingen de politici die dat toelaten. We moeten trouwens opletten, dat wij die de kerk bezoeken, niet gegijzeld worden, het zou niet de eerste keer zijn.

Afghanen in Genk.
In het decadente Genk van "dreamer en fantast" Wim Dries -CD&V- hokken al twee jaar een aantal Afghanen / Pakistani die er een carwash uitbaten. Het pand dat voor een veel te dure handelshuur door een Turkse huisjesmelker wordt verhuurd aan de Afghanen, voldoet in de verste verte niet aan de meest elementaire vereisten van veiligheid, gezondheid en dies meer. Onze wetten moeten de Afghanen uiteraard, vanwege de mensenrechten, niet respecteren, een advocaat van de organisatie zal ze daarvoor uiteraard verdedigen. Een politiecommissaris die ernaast woont, is al heel lang niet blij met de activiteiten van zijn buren, maar Wim Dries onderneemt niets. De Afghanen komen hier met hun verhalen over hun thuisland die wij niet kunnen controleren en willen hier blijven, laten zij dan beginnen om onze regels, wetten en geplogenheden te respecteren. Met onderstaand artikel tonen we aan dat niet zij, maar wij gediscrimineerd worden. Al twee jaar kunnen deze mensen ongestoord handel drijven, zichzelf en anderen, zoals hun klanten, in gevaar brengen, zonder zich aan onze wetgeving te storen. Wat doet de brandweer van Genk eigenlijk, waarop wacht Wim Dries om hen daar een kijkje te laten nemen?

Lt Petit van de Genkse spuitgasten mag daar wel eens gaan kijken ...


Links : Die kring is al uitgebrand .... Rechts : Jawel, 380V en zekering van 32A waarop geleiders van 2,5 mm² werden aangesloten, van de 3 fasige automaat wordt er slechts één fase gebruikt ... hoe het in mekaar zit met de " lusterklem " hebben ook wij niet meteen begrepen, maar het is blijkbaar goed genoeg voor Turken, Pakistani en Afghanen ... Wat zegt de Liga daarvan.

 MM_221_08_Afghanen_Genk.pdf  

Artikel n° : 12/13/5234
Geplaatst : 15:32 25/12/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 december 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.