Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6315121

Laatste artikelen
Aalter: Huurzaak escaleert tot op niveau van Pieter De Crem.
Coronamaatregelen in Staatsblad zijn dixit Rechtsgeleerde, Prof -em- Luc Lamine,onwettig.
ABC Gezondheid: Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers?
Vlaams Parlement: Pers niet toegelaten voor hoorzitting VRT
Morsum Magnificat in de clinch met het Aalter van De Crem.
Genkse sluikstorters Vandeurzen en Bijnens betalen geen eurocent-MM-216-14
20 juli 2013
Burgemeester Wim Dries is een CD&V pantoffelheld.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.140.900
Genk / Lanaken 20 juli 2013.

In de Brakenstraat te Genk, waar zowel minister Jo Vandeurzen als advocaat Luc Bijnens wonen, hebben deze zich schuldig gemaakt aan sluikstorten, de tuinman van Jo Vandeurzen werd zelfs door alerte buren op heterdaad betrapt maar zei dat hij dat mocht. Advocaat Luc Bijnens, die als advocaat die de wet zéker moet kennen, reageerde op een verwijzing van dezelfde buurman totaal ongepast, het getuigt zelfs van verregaande arrogantie die wel eens aan de stafhouder zou mogen gemeld worden.

Geďdentificeerd.
Toen buurtbewoners H en M op 3 juli verontwaardigd over de identiteit van de sluikstorters naar burgemeester Wim Dries een e-mail stuurden, reageerde deze op 4 juli 2013 om 16:13u nogal gelaten op de gebeurtenissen. De milieuwachter had de aantijgingen op verzoek van Dries wel vastgesteld en gezien de gedetailleerde foto's die deze redactie van de afgezaagde takken bij Luc Bijnens en deze die langs de kant werden gegooid, heeft genomen, was de identificatie van de sluikstorter zó te bewijzen.

Niet geďdentificeerd.
In een steegje van de Brakenstraat liggen nog hopen gesluikstort afval afkomstig uit tuinen uit de buurt, dat ligt er duidelijk te rotten en zal op termijn zeker ongedierte aantrekken, het ligt allemaal zo'n tiental meters van de Brakenstraat en onttrokken aan het oog. Wat Wim Dries of Joke Quintens -sp.a- belet om onderzoek te voeren, is duidelijk, "wolven bijten mekaar in het bos niet".

Geen sancties.
Minister Jo Vandeurzen en Luc Bijnens kregen van Wim Dries tot 31 juli de tijd om de takken die zij langs de Braakweg hadden gedumpt, zelf te verwijderen, in tegengesteld geval zou Genk de opruiming doen, maar dan op kosten van de vervuiler. Van een sanctie of een boete is er dus geen sprake. We hebben hier nogmaals een staaltje van hoe het er in dit land aan toe gaat. Het "Volk" heeft de leiders die ze verdient.

Rode -rosse- Quintens.
We hadden op 5 juli ook contact opgenomen met de verantwoordelijke Schepen Joke Quintens sp.a, we kregen de beloften van een aangestelde dat wij geďnformeerd zouden worden, maar uiteraard niets meer
gehoord van Quintens. Ook hier weer een resultaat van een door het "Volk" verkozene.

Kolderbos.
In Kolderbos werd deze week door een Turkse bewoner van de Priesterhaagstraat ook rotzooi achtergelaten in de gemeenschappelijke delen in de kelder, ook diens terras puilde uit van afval dat een hinderlijke geur veroorzaakte en vliegen aantrok. De cvba Nieuw Dak heeft dat afval op 18 juli, nadat het er een week lag, allemaal opgeruimd en de vloer van de kelder met een product bewerkt. Wij hebben aan Nieuw Dak de vraag gesteld of betrokkene Turk nu ook de rekening gaat krijgen, we wachten nog op een antwoord.  

MM_216_14_Genk_Sluikstorten.pdf   -volledig artikel-

Lees op deze link meer over sluikstorten in Genk.
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2010-12/MM_182-02_Genk_sluikstorten.pdf

Artikel n°: 07/13/5044
Geplaatst : 18:58 20/07/2013
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel. 

Laatste update ( 23 juli 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.