Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6315556

Laatste artikelen
Aalter: Huurzaak escaleert tot op niveau van Pieter De Crem.
Coronamaatregelen in Staatsblad zijn dixit Rechtsgeleerde, Prof -em- Luc Lamine,onwettig.
ABC Gezondheid: Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers?
Vlaams Parlement: Pers niet toegelaten voor hoorzitting VRT
Morsum Magnificat in de clinch met het Aalter van De Crem.
Lanaken : Weer een staaltje kennis van de dienst Mobiliteit-MM-216-12
14 juli 2013
Schepen van Openbare Werken sommeert zeventiger werk te zoeken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.133.300
Lanaken 14 juli 2013

Plotseling werd deze morgen omstreeks tien uur, de Pannestraat de doorgang voor alle verkeer afgesloten, in de praktijk zelfs ook voor fietsers. Er zou om elf uur aan het kapelleke aan de Pastoorslindestraat een openluchtmis plaats vinden en daarvoor moest alles wijken, van ongelooflijke arrogantie gesproken. Er werd een omleiding la Lanaken gefikst, het leek nergens op, maar ongevallen waren er gelukkig niet.

70-Jarige moet van Tollenaers werk zoeken.
Rond tien voor elf verschijnt Patrick Tollenaers, de schepen van Openbare werken en de baas van de technische dienst van Lanaken met zijn gekende stijl van lopen met grote stappen en zwierende armen, op het toneel. Ondergetekende auteur plaatst de opmerking -doelend op de verkeersborden die Tollenaers net voorbij liep- "Jullie hebben het weer goed geregeld" waarop hij antwoordt : "U heeft niets anders te doen, zou u niet beter werk gaan zoeken". Een uitlating die de intelligentie van deze man weergeeft, maar Van Tollenaers moeten we niet al te veel verwachten -dat wisten we al langer- Het verbaast dus niet dat hij de hindernis niet heeft gezien, maar wat hij uitkraamt slaat alles. Tollenaers moet wel een zeer grote "uil" zijn als hij niet weet dat de persoon aan wie hij die sneer toestuurt in februari 2014, 70 jaar wordt. Mogelijk is Tollenaers een slavendrijver, hij wil iemand met een professionele carrire van meer dan 40 jaar ng aan 't werk zetten, Lanaken ten voeten uit!!  Links : Tony Castermans -Groen- kijkt altijd de verkeerde kant op. Rechts : Patrick Tollenaers die zijn fototoestel in de gemeenteraad hanteert, hoe belachelijk en kinderachtig kan een gemeentepoliticus wel zijn.

MM_216_12_Lanaken_Mobiliteit.pdf


Politie moet haar job doen.
Het is overduidelijk dat de PZ Lanaken-Maasmechelen met vele maten en gewichten moet werken, tientallen overtredingen op de verkeerswetgeving niet mag zien en als er opmerkingen worden gemaakt, als niet prioritair bestempelen. Er zal een nieuw rapport aan de inspectie worden overgemaakt.

Artikel n : 07/13/5036
Geplaatst op 15:53 14/07/2013

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 15 juli 2013 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.