Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6252814

Laatste artikelen
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aalter : Een staaltje onveilig werk bij plaatsing zonnepanelen-update1
Europol: Bende voor seksuele uitbuiting via internet, opgerold.
Morsum Magnificat gaat Belgi aanklagen bij de Europese instellingen-Update1
29 maart 2013
Radioactieve besmettingen met Radium 226 worden niet opgeruimd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 2.015.700
Brussel / Lanaken 29 maart 2013

--- Update 1 23:20 30/03/2013
                   Formeel bewijsmateriaal vindt u op deze link:
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/AVN_Rapport_Sint_Jacobskerk_Antwerpen_PDF.pdf

Dit is geen zever, maar dat tuig veroorzaakte  
afwrijfbare radioactieve besmetting
Dit is geen zever, het dak van de basisschool te Keerbergen is radioactief besmet en hier ziet u de details waarom !!
                            Waar blijven de "Groenen" en de leden van de
                      parlementaire onderzoekscommissie nucleaire veiligheid?

--- Einde update 1

--- Wijziging 14:25 29/03/2013

Vorig artikel


De beweringen van de Substituut procureur-generaal na de persconferentie van 24 maart 2013 met de ministers Schauvliege en Turtelboom rond een milieuhandhavingsprotocol, hebben bij Morsum Magnificat kwaad bloed gezet. De procureur vindt dat het FANC in het kader van de verwijdering van de gevaarlijke illegale radioactieve tuigen voor bliksem, goed werk leverde wat Morsum Magnificat formeel heeft tegengesproken.

FANC Incompetent.
We zullen het tot vervelens toe nogmaals door ieders strot rammen : het FANC werd door de parlementaire onderzoekscommissie na 22 vergaderingen achter gesloten deuren -gesloten omdat de vuiligheid in dit land nooit naar buiten mag komen-, op 17 april 2007 met en vernietigend rapport aan de schandpaal genageld. Alle politieke partijen zonder uitzondering, zijn daarvan op de hoogte, k de CD&V -Simonne Creyf-, de sp.a, met Philippe De Coene, de N-VA met Flor Van Noppen, het Vlaams Belang met Hagen Goyvaerts, etc. Ondertussen blijft het FANC aanmodderen en de politiek staat er bij en kijkt er naar. Het definitieve rapport van 23 april 2007 werd nooit herzien en voor Morsum Magnificat blijft het FANC en haar "Black box" Bel-V, wat de aanpak van de verwijdering van de radioactieve opvangers voor bliksem betreft, in haar boosheid volharden en wordt de bevolking onvoldoende beschermd tegen de gevaren van de ioniserende stralingen en vooral de besmettingen. Als nu ook blijkt dat de Justitie daarvoor blind is, dan moeten de Europese instellingen daarvan op de hoogte worden gebracht en dat gaat Morsum Magnificat nu, zelfs zonder hulp van de politiek, doen.

FANC faalt grandioos.
In Morsum Magnificat 212_09 tonen wij met bewijsmateriaal aan dat het FANC en de Justitie grandioos falen en zelfs malafide bedrijven de hand boven het hoofd houden. In Belgi worden malafide personen en bedrijven beschermd en integere personen en bedrijven gestraft! Morsum Magnificat bezit een dossier van ruim tachtig centimeter dik, inclusief veel wetenschappelijk en ander bewijsmateriaal. In tegenstelling tot de Brusselse procureur, kan Morsum Magnificat professioneel oordelen en hoeft zich niets op de mouw te laten spelden. Morsum Magnificat beschuldigt het FANC ervan de radioactieve besmettingen veroorzaakt door de illegale opvangers voor bliksem, bewust niet op te ruimen waardoor personen die met dat afwrijfbaar besmet materiaal in contact komen, het risico lopen besmet te worden. Omdat de besmettingen niet minstens gefixeerd worden gaat de contaminatie, van onder meer regenwater, verder en ook dat is schadelijk voor de volksgezondheid door het mogelijk veroorzaken van kankers.

MM_212_09_FANC_Besmettingen.pdf

Artikel n : 03/13/4889
Geplaatst : 11:27 29/03/2013

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck


Laatste update ( 20 oktober 2016 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.