Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6268927

Laatste artikelen
MIVB Annuleert vandaag de eerste spadesteek voor de nieuwe Metro 3
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
HaZoDi Hoofdinspecteur zal op zijn strepen staan_MM-210-12_Update1
20 januari 2013
Wanneer openen de advocaten van de klokkenluiders de ogen van de Justitie?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.944.000
Hasselt / Zonhoven 20 januari 2013.

21:31 20/01/2013
Het Belang van Limburg “pampert” Sven Mary.
In de weekend editie van Het Belang van Limburg mag, de volgens onze mening de ietwat excentrieke en aristocratische advocaat Sven Mary in een artikel van meer dan tweeduizend woorden aan het woord komen. Sven Mary laat, alhoewel hij dat poogt te vermijden toch wel zijn politieke kleur zien, Mary is zeker geen favoriet van rechts, zoveel is aan de hand van het artikel duidelijk. Wat voor ons wel duidelijk is, is dat Sven Mary nogal persgeil is en vooral, zoals we dat van advocaten -vooral politieke- gewend zijn, lange tenen heeft. We begrijpen niet goed dat meester Mary nog de tijd heeft om zich met dergelijke interviews in een gazet bezig te houden, er is in de HaZoDi affaire voor zijn kantoor nog heel wat werk aan "zijn" winkel.
--- einde update 1 

We brengen in deze uitgave van Morsum Magnificat een deel van de ervaringen van hoofdinspecteur Eric Pauwels uit Zonhoven die ondertussen tien jaar ellende achter de rug heeft. Dat een collega in de PZ HaZoDi een banaal ongeval kon omvormen tot een zwaar vergrijp heeft Erik geen goed gedaan maar het feit dat het Hof van Beroep te Antwerpen een Arrest velde waarbij de PZ HaZoDi de rechtsbijstand moet betalen, opent nieuwe perspectieven.

Gouverneur Reynders.
Dat bij de PZ HaZoDi wat meer aan de hand is dan pesterijen is ondertussen met wat er aan stukken beschikbaar is, overduidelijk, alleen is er een probleem met het Parket van Hasselt dat ziende blind is. Dat korpschef Michel Beckers het bij de Limburgse Gouverneur verkorven heeft, blijkt uit een telefoongesprek tussen de twee van einde januari 2008, u leest het in onze bijdrage op onderstaande link.

MM_210_12_Spa_Hasselt

Artikel n° : 01/13/4796
Geplaatst : 15:52 20/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 21 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.