Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6315692

Laatste artikelen
Aalter: Huurzaak escaleert tot op niveau van Pieter De Crem.
Coronamaatregelen in Staatsblad zijn dixit Rechtsgeleerde, Prof -em- Luc Lamine,onwettig.
ABC Gezondheid: Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers?
Vlaams Parlement: Pers niet toegelaten voor hoorzitting VRT
Morsum Magnificat in de clinch met het Aalter van De Crem.
Lanaken : Open Vld'er Rudi Nivelle verstopte zich achter verkiezingsbord-Update1
22 september 2012
Voorzitter OCMW zelfs na n maand niet in staat om brief te beantwoorden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.832.100
Lanaken 22 september 2012.

--- Update 1 11:40 23/09/2012
We stelden hieromtrent vragen aan het Agentschap Binnenlands Bestuur:
Geachte,
Het komt mij voor, dat een voorzitter van een ocmw op de officile website van die/een gemeente NIET het e-mail adres van zijn bedrijf kan gebruiken.  De betreffende wettekst in het kluwen van wetten vind ik niet, maar lijkt mij nogal wiedes dat een OCMW Voorzitter in die hoedanigheid geen e-mailadres van zijn / een bedrijf promoot.
Mag ik ter zake een reactie van uw diensten?
Met de meeste hoogachting.
Erik Verbeeck
NVDR.
Wie beroep doet op het OCMW moet ondermeer een document ondertekenen waarbij dat OCMW toelating heeft om over de persoon overal informatie op te vragen, maar burgers mogen over OCMW mandatarissen aan de overheid k vragen stellen, uiteraard zijn ze dat soort assertiviteit niet gewend, "Het Volk" wordt geacht aan de leiband te lopen.
--- einde update 1

"Yes we can" Dat staat op het decadente verkiezingszeil van Rudi Nivelle -Open Vld- van en te Lanaken. Nivelle & C gebruikt geen affiches, maar een soort plastic zeildoek, het mag dus wel wat kosten. Wat de Lanakense OCMW Voorzitter met "Yes we can" juist bedoeld is ons een raadsel, trouwens, hoeveel van zijn kiezerspubliek kent Engels.

Als OCMW Voorzitter.
Brieven die aan Rudi Nivelle als Voorzitter van het OCMW worden toegestuurd blijven na anderhalve maand onbeantwoord. Leegstaande woningen in Lanaken worden door Rudi Nivelle als OCMW Voorzitter niet voor behoeftigen opgevorderd, maar Nivelle is niet de nige politicus in Lanaken die op dat vlak grandioos faalt, ook Vera Jans is ziek in hetzelfde bedje.  

Z stelt Rudi Nivelle zich voor op de website van Lanaken.


Een e-mailadres van een bedrijf als voorzitter van een OCMW gebruiken is volgens ons totaal ongepast. Wie weet wie allemaal zijn e-mails bij confectie Nivelle kan lezen die met de inhoud daarvan geen zaken hebben. Het is immers ook een verkapte publiciteit voor dat bedrijf, maar gezien de grote boekhoudkundige verliezen van confectie Nivelle kunnen ze daar wel wat publiciteit gebruiken. Tenzij die verliezen oorzaak zijn van een creatieve boekhouding, belastingen betalen doet niemand graag.

Het bedrijf.
Het confectiebedrijf Nivelle -ondernemingsnummer 416 949 748- waarvan Leon Nivelle zaakvoerder is en Rudi Nivelle met een heuse Range Rover in Lanaken rondtoert, maakt de laatste jaren flinke verliezen die blijkbaar het volgende boekjaar door de vennoten worden bijgepast, in 2011 was dat 74.150 euro en in 2010 was het 53.508 euro. Ergens moeten die vennoten toch een geldbron hebben die het hun mogelijk maakt Confectiebedrijf Nivelle vlottend houden?!


Yes we can ... absolute demagogie in het kwadraat ! Dit is geen affiche maar plastic zeildoek, wie dat betaalt is maar zeer de vraag .... bovendien "zuurstof voor Lanaken, voor wie, door wie en aan wie?  

Wegstoppen achter verkiezingsbord.
Deze namiddag was Rudi Nivelle actief om samen met een ploeg ter hoogte van bedrijf Sappi, verkiezingsborden te plaatsen. De Open Vld'er heeft onze gemarkeerde auto goed genoeg zien aankomen, maar maakte zich meteen uit de voeten door achter het verkiezingsbord te verdwijnen zodat wij niet in staat waren om een foto te maken of vragen te stellen, dus "Yes we can ... hide us".

OCMW.
Als Confectiebedrijf Nivelle niet beter gaat draaien moet Rudi Nivelle, die nu OCMW Voorzitter is, straks misschien zelf bij het OCMW aankloppen, dat zou misschien niet slecht zijn, dan kan hij eens ervaren hoe het aanvoelt om aan de andere kant van de tafel te zitten bij het meestal onsympathieke OCMW. Of de Open Vld, waarvan de Lanakense burgemeester Marino Keulen zich, zoals dat in de politiek schering en inslag is, schuldig maakt aan passieve corruptie, in Lanaken nog hoog zal scoren, is af te wachten. Toch is het heel simpel "een volk heeft de leiders die het verdient" en het is geweten dat 85% van het volk sjoemelt en in mindere of meerdere mate corrupt is. In Lanaken is dat niet anders.

Uitsluiting.
Wij hebben ons in januari 2011 bij meneer Geeraerts, de PR van de gemeente Lanaken, als "Pers" gemeld, maar nooit hebben ze ons erkend of op de hoogte gebracht, laat staan uitgenodigd. Wij noemen dat uitsluiting.

Artikel n : 09/12/4940
Geplaatst : 22:06 22/09/2012

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck

Laatste update ( 28 september 2012 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.