Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4588356
Laatste artikelen
Tremelo: OCMW Zet Syrisch gezin met vier kinderen op straat.
Aarschot : Inspraak burgers in bestuur is reeds lang via decreet een feit.
Aarschot : Burgemeester Rutten laat AB Xtreme sluiten.
Taalfederalisme en de miljardenkost ervan-MM-284-05
VRT Moet verkocht worden dixit Vlaams Belang tijdens sociaaleconomisch congres-MM-284-06
Rita W. maakte zich schuldig aan schending auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht._Update1
31 oktober 2011
Koppel blijft MM en haar hoofdredacteur op Nederlandse website belasteren.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.358.600
Bekkevoort / Lanaken 31 oktober 2011.

--- Update 1 13:44 31/10/2011.
Hiskea Linnemans over de website :
"... Ok Rita, dan maak ik voor jou een nieuw design. Weer uuuuuuuuuuren een paar weken lang een paar uur per dag, maar dat gaf niet, ik deed dat graag. Wel heb ik altijd  gezegd, wat er ook gebeurt mijn naam als
designer moet erin blijven staan. -heel klein op de index, en heel klein op de home pagina- Jaja natuurlijk ze was veel te trots op haar nieuwe site ...".
Verklaring bij de politie.
Met Proces Verbaal 000331/09 van de politie Dijleland van 4 februari 2009 verklaart Hiskea ondermeer : "... op een bepaald moment ontvang ik van Rita W. een kwetsende mail bestemd voor iemand anders maar wel
handelend over mijn persoon en verkeerdelijk naar mijn mailadres gestuurd. Hierop heb ik de contacten verbroken en heb haar gemeld dat zij iemand anders diende te zoeken om haar website te bewerken. Dit heeft ze gedaan maar zij heeft wel mijn credits van de website gehaald. Dit is volgens mij niet wettelijk vermits ik de ontwerper ben van deze site en maakt zij dus gebruik van mijn kennis. Dit verbod staat trouwens uitdrukkelijk in de algemene voorwaarden bij de opbouw van de site ... ", einde citaat.


Op 4 februari 2009 verklaarde Hiskea ondermeer in deze passage aan de politie dat de credits niet mochten verwijderd worden, Patrick en Rita hebben hun geloofwaardigheid nóg maar eens te grabbel gegooid.
NVDR.
Morsum Magnificat zou als we de leugenaars uit Bekkevoort zouden geloven, haar werk niet goed hebben gedaan, opnieuw naait Patje en / of Ritje de lezers op Honingpot en zichzelf weer maar eens een oor aan.
--- einde update 1 

Niettegenstaande is bewezen dat hun tientallen klachten onterecht waren en niettegenstaande het koppel de kosten waarvoor ze veroordeeld werden niet aan Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur kunnen betalen, blijven ze op Nederlandse websites, mede de steun van die moderatoren hun gramschap uitspuwen, ze blijven onder een resem valse namen wild rond zich heen trappen en de grootse onzin uitkramen, zo zouden ze Hiskea niet beschuldigd hebben van het gebruik van een vals BTW nummer, ze zouden ook geen intellectuele eigendomsrechten -bouw website- gestolen hebben.

Pedalen kwijt.
In Morsum Magnificat 195_03_Hiskea brachten we reeds met 11 bladzijden voldoende bewijsmateriaal om aan te tonen welk vlees we met het Bekkevoorts koppel, in de Hiskea Kuip hebben, in de zin van "de pot
verwijt de ketel ...". In MM_195_07 vindt u andermaal het bewijs dat het eigendomsrecht inderdaad met de voeten is getreden, iets wat het Bekkevoorts koppel in alle toonaarden durft te ontkennen, ze waren waarschijnlijk duidelijk de pedalen kwijt, dien zijn ze trouwens altijd kwijt geweest.

Dit bericht is geen recht van antwoord op de onzin die ze onder de valse naam "Justi" op de Nederlandse site Honingpot plaatsen, maar een meer gedetailleerde toelichting op passages in MM_195_03

Artikel n° : 4.240
Geplaatst : 12:00 31/10/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 04 februari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.