Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6315282

Laatste artikelen
Aalter: Huurzaak escaleert tot op niveau van Pieter De Crem.
Coronamaatregelen in Staatsblad zijn dixit Rechtsgeleerde, Prof -em- Luc Lamine,onwettig.
ABC Gezondheid: Waarom wordt er gelogen over de Covid-cijfers?
Vlaams Parlement: Pers niet toegelaten voor hoorzitting VRT
Morsum Magnificat in de clinch met het Aalter van De Crem.
BruMil Melsbroek met vernieuwd luchthavengebouw klaar voor Europa.
24 juni 2010
Minister Pieter De Crem door het lint van het vernieuwd gebouw.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 740.400
Melsbroek / Genk 24 juni 2010.

 dit bord hangt boven de bagagetransportband.

De 15e Wing Luchttransport aan de Leuvensesteenweg te Zaventem -Melsbroek- kreeg deze namiddag de minister van Landsverdediging op bezoek, Pieter De Crem werd rond 15:00u verwacht om samen met de Basiscommandant -15W Lu Tpt- het lint voor de officiŽle heropening door te knippen.


BruMil klaar voor Europa

In het kader van Europa.
Gisteren verzekerde Informateur Bart De Wever, na afloop van het gesprek met Barroso, dat BelgiŽ zich ondanks de politieke crisis, klaarstoomt om het Europese Voorzitterschap waar te nemen. De vernieuwing van de militaire luchthaven van Melsbroek moet dan ook in dat kader gezien worden, het doorknippen van de linten is dus ruimschoots op tijd.

Nieuw jasje.
Bij het vertrek van de hulpdiensten -B-Fast etc- was het duidelijk dat de militaire luchthaven van Melsbroek meer dan een borstel verf nodig had, ondertussen is dat ook gebeurd, de minister heeft dat vandaag kunnen zien. Er werd een nieuwe parking aangelegd, een veel grotere wachtruimte en een ontdubbeling van de controledesks. Ook een heringerichte cafetaria mocht er uiteraard niet aan ontbreken. De herinrichting moet de militaire luchthaven gebruiksvriendelijker maken, niet alleen voor het personeel, maar ook voor de gasten die via Melsbroek hun verblijf in BelgiŽ starten. De vernieuwing kreeg de naam BruMil mee en dat staat voor Brussels Military Airport.

NVDR:
Toch iets vergeten te vernieuwen.
Wij onderscheiden ons, tot spijt die het benijdt, alweer van de klassieke pers en brengen dan ook weer ANDER NIEUWS. Er zijn, zoals gezegd, diverse positieve vernieuwingen doorgevoerd, maar tientallen oude Ionische -radioactieve- rookmelders -Nittan- werden niet vervangen, ze bevatten Americium 241 en hebben per stuk een bronactiviteit van 25.900 KBq, er hangen tegen de plafonds nog tientallen van deze ondingen, die trouwens volgens het KB van 20 juli 2001 niet toegelaten zijn.

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
EVER ©

Laatste update ( 26 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.