Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6648106

Laatste artikelen
Europol: Afvalcriminaliteit in de verwijdering van sanitair afval.
Morsum Magnificat noteert in november meer dan driehonderdduizend paginabezoekers.
Morsum Magnificat: Nieuws nu op laag pitje wegens "Memorie van wederantwoord" Raad van State.
Aalter: Laagspanningsnet is zwaar ziek wegens decennialang wanbeleid.
La santé en lutte organiseert bijeenkomst op 11 december in de Wetsstraat
C-Mine Genk : Zoeken naar brievenbus van Ago Invest Project nv.
30 maart 2010
Nederlanders nemen in Antwerpen postadres voor Genks project.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 717.700
Genk 30 maart 2010.

--- wijziging 18:50 30/3/10
--- wijziging 20:50 30/3/10

De Saga met het C-Mine miljoenenproject gaat, na de teloorgang van de overeenkomsten -of semi- overeenkomsten- met Knippenberg en Janssens-Droogmans, nu blijkbaar met Ago Invest Project nv, verder.

Oude bezem.
In 2006 keerde Ago bvba nog met de "Vastgoed" bezem en diende op 19 april 2006 tegen stad Genk een klacht in bij de
Bestendige Deputatie van de Provincie Limburg, in die brief geeft Directeur Erwin Bloemen aan dat AGO Vastgoed zich al sinds januari 2005 "in verre mate" geëngageerd had voor een project dat aan de firma Janssens-Droogmans werd toegekend, op 16 maart 2006 stuurde stad Genk daarover een aangetekende brief naar Ago Vastgoed, Buro 5 Hylkema.

Gewoon afhaken.
Nadat de firma Janssens-Droogmans bestellingen kreeg, begon men daar de rekening te maken en men
stelde post factum vast dat het project financieel tóch niet gunstig zou uitvallen en Janssens-Droogmans haakte dan maar af. Dat moet in Genk allemaal zonder kleerscheuren kunnen.

Nieuwe bezem.
Er werden tussen de stad Genk en Ago Invest bvba ooit semi schriftelijke beloften gedaan, stad Genk
schreef op 15 maart 2006 " ... indien de onderhandelingen met de nv Janssens & Droogmans niet uitmonden in een realisatie stellen wij voor om te onderhandelen met AGO Invest ...", een wel erg vreemde wijze van toepassing van de CODEX -wet- en verordeningbepalingen-. Het project blijft nog wat in de ijskast liggen, maar in december 2008 smelten Nieuwe Borg Vastgoed -Roosteren NL- en Ago Invest bvba -Lanaken- samen in Ago Project Invest nv, dit wordt de nieuwe bezem.

Straatsburgdok.
Niettegenstaande het -post-adres van Ago Invest Project nv Straatsbrugdok 21/bus 6 te 2030 Antwerpen -Luchtbal-,  al op 1 november 2009 is verplaatst naar de Oude Leeuwenrui, 44 te 2000 Antwerpen, heeft de Provincie Limburg daarvan bijna vier maanden later, meer bepaald op 24 februari 2010 nog altijd geen weet van. Waarom nemen Erwin Bloemen en Dennis Siebers beiden wonende in de regio Limburg, een -post-adres in Antwerpen?

Oude Leeuwenrui 44 te 2000 Antwerpen ...


.. wel een brievenbus van Nieuwe Borg, maar geen van Ago Project Invest nv, voor geen van beide is er een deurbel, die is er alleen voor CPO Accountancy & Tax bvba, Ago Invest Project nv zal er dus buiten de kantooruren niet binnen kunnen, of kunnen werken. "Het kantoor is er wanneer die mensen in Antwerpen zijn" zei een bediende aan deze redactie.   

Antwerpen.
Voor de maatschappelijke zetel van Ago Project Invest nv wordt gekozen voor Antwerpen, meer bepaald,
voor een ruimte binnen de firma CPO Accountancy & Tax aan de Brouwersvliet, "er is hier een kantoorruimte beschikbaar" zegt een bediende ons, "maar noch de heer Bloemen noch iemand van Nieuwe Borg zijn hier aan te treffen" klinkt het vervolgens, een van de brievenbussen is van Nieuwe Borg, maar geen spoor van Ago Project Invest nv, dus zelfs geen brievenbus! Een Nederlandse firma uit Roosteren en een firma uit Lanaken die in Genk een groots project realiseren, nemen een adres in Antwerpen zonder brievenbus?

Meer in Morsum Magnificat 177

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
©

Laatste update ( 31 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.