Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
6270035

Laatste artikelen
Aalter waar zelfs de verticaliteit erg veel afwijkt van het normale!
VTM levert bewijs van onveilig werken in Sint Truiden
Aalter: Pieter De Crem, alias Crembo, is back in town.
Coronawetten op 23 oktober gepubliceerd in het Staatsblad, zijn ze onwettig?
Morsum Magnificat maakt online donaties mogelijk.
Aan de kleintjes, de zwaksten zou niet geraakt worden..
28 november 2009
Politici doen niets anders dan de bevolking beliegen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 681.400

Politici van diverse pluimage worden niet rood van schaamte als ze weer zonder enige weerstand  van de journalisten komen beweren, dat de crisis niet op de kleinsten van de maatschappij zou  worden afgewend.

Kiezersbedrog.
Een van de eerste was super staatskasgijzelaar, de NMBS die aankondigt dat de 65+ volgend  jaar 20% meer zal moeten betalen voor een ticket dat nu 5€ kost -vertrekken na 9uur-, zijn  gepensioneerden met een klein pensioen van minder dan 1.000€ dan geen "kleintjes" in de  maatschappij? Leterme zit nog maar amper één dag in het zadel en voila, het privaat gebruik  van een GSM van de werkgever wordt ook al belast, zijn het niet de werknemers die de kleinsten  zijn? Politici bedriegen hun kiezers zonder enige schaamte, bij een showvertoning in het Parlement  -parler et mentir- strooien ze Jan Modaal weer zand in de ogen. Volgende keer massaal afwezig  blijven bij de verkiezingen, zou dat soms helpen?

De vakbonden.
Het Vlaams Belang heeft niet onterecht een zaak lopen tegen de vakbonden via het Grondwettelijk Hof, LDD wijst vandaag met een persbericht ook in de richting van de vakbonden, LDD zegt in het kader van de belasting op GSM gebruik door werknemers het volgende :
..... " LDD -Rob Van de Velde- vraagt zich trouwens af of het sop wel de kool waard is. De bedrijven en de sociale secretariaten krijgen er weer een paar alinea’s bij, en de belastingaangiften worden weer wat ingewikkelder. Als de regering zo verlegen zit om geld, laat ze dan eens naar de vakbonden kijken. Die zijn vrijgesteld van belastingen op de gerealiseerde winsten en van roerende voorheffingen op dividenden uit beleggingen.”

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 29 november 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.