Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
4968774
Laatste artikelen
Advocaten worden te veel managers, wat met de rol van de Stafhouder?
Meldert Nedermolen: Bouwmaterialen uit parkeergarage GAW Nedermolen gestolen?-Update2
Brandweer: Beseffen ze de gevaren nog wel of is de opleiding toch onvoldoende?-Update1
Meldert Nedermolen vzw : Experimenteel radio-onderzoek wordt onmogelijk gemaakt.
Aalst : Hoeveel is er "gefoefeld" met de erkenning van GAW Nedermolen te Meldert?-MM-286-01
Berlare : OCMW let niet op diabeten-Update1
20 oktober 2009
Voedselpakket puilt uit van suikerhoudende producten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 671.800
Ternat / Berlare : 17 oktober 2009.

Sociaal werkster OCMW Berlare liegt tegen
 Vlaamse Diabetes Vereniging.

--- Update 1 12:42 23/10/09
De sociaal werker van Berlare -Liesbeth W.- heeft het nodig gevonden om tegen de diabetesvereniging te liegen, zij zou niet op de hoogte zijn geweest. Jammer voor Liestbeth W., op 24 september 2009 om 13:00u werd door betrokkene
 in detail uitgelegd waar en in welke omstandigheden hij diabeet werd,dubbel jammer voor de sociale werkster is dat daarvan bewijsmateriaal bestaat.

--- correctie 12:41 23/10/09

Open brief  aan de Vlaamse Diabetes Vereniging.
Ook het Agenschap Binnenlands Bestuur zal op de hoogte worden gebracht. 

Vooraleer OCMW's het Recht op Maatschappelijke Integratie toekennen, pluizen hun zogenaamde sociaal werkers, in opdracht van hun politieke broodheren, op het schandalige af, alle financiŽle operaties alsmede het sociale doen en laten van hun cliŽnten uit.

Op de gezondheid daar letten ze niet op.
Onder normale omstandigheden ga je niet naar een OCMW, laat staan om dringende financiŽle steun bedelen, toch kan dat gebeuren, in dat geval gaan OCMW's altijd op zoek naar middelen om financiŽle hulp af te schepen. Hun eerste middel is "uit de hoogte doen", je goed laten voelen dat je bij "hen" terecht moet en maar beter gedeisd kan houden, geen vragen stellen en liefst altijd "Ja" knikken.
De politeke "Gieren" die achter de schermen aan de touwtjes trekken, laten zich quasi nooit zien, ze sturen hun sociaal-?- werkers die zich meestal ontpoppen zls volleerde KGB agenten, vooruit, de potentiŽle cliŽnten zijn meestal compleet uitgeblust, durven nooit tegenspruttelen uit schrik geen steun te ontvangen. Politici misbruiken OCMW's en de daarmee gelinkte SVK's -sociale verhuur kantoren- om stemmen te winnen, door overdreven dienstbetoon proberen ze kiezers binnen de OCMW's, of SVK's te loodsen.


OCMW Berlare zadelt diabeet met alle risico's
eraan verbonden, met suikerrijk voedselpakket op !
Confituur -3 soorten-, kwatta en klap op de vuurpijl : peperkoek met parelsuiker allemaal goed om meteen in het ziekenhuis te belanden ...

Wel op de centen, niet op de gezondheid.
Wanneer het over de gezondheid van de cliŽnten gaat, dan zijn ze heel wat minder fanatiek, ze trekken er zich in feite niets van aan. Het OCMW van Berlare weigerde het RMI -bijpassen minimum inkomen- maar stelde wel voor een koppel -auteurs van huidig artikel- via Ter Meren een voedselpakket ter beschikking. Hoezeer het OCMW van Berlare met de gezondheid van mensen omgaat schetst het feit dat er, buiten wit brood en Omega 3 boter, allerlei toespijs werd geleverd, ondermeer een halve kilo "vette" kaas, dito gewicht gekookte ham, verder chocopasta en diverse confituren, allemaal boordevol suikers.

Nefast voor diabeten en gezondheid.
Niettegenstaande aan drie medewerkers van het Berlaarse OCMW duidelijk is gemaakt wat de gezondheidstoestand van cliŽnten inhield, wordt daarmee geen rekening gehouden, een diabetespatiŽnt een voedingspakket in de handen stoppen met tal van producten met suikers, is meer dan schandalig. Uiteraard zal er opnieuw een dossier bij het Agentschap Binnenlands Bestuur worden ingediend. OCMW's moeten van hun hoge troon afkomen en de politiek moet er met haar -vuile- handen afblijven.

EVDS ©

Laatste update ( 23 oktober 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.