Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5410370
Laatste artikelen
Europol rolt georganiseerde misdaadgroep met dertig arrestaties in Spanje op.
Brusselse vervoersmaatschappij MIVB breekt rittenrecord in 2019.
Aalter : Fietser met elektrische fiets knalt op auto in de Stationsstraat-Update1
Commissie Wonen: Minster Diependaele staat niet met twee voeten op de grond.
Mina Asabbane in hechtenis genomen voor de uitvoering van haar straf.
Gerechtsdeurwaarder in de clinch met Nationale Kamer-Update2
30 juni 2009
Kort geding voor Rechbank Eerste Aanleg te Brussel gaat verder.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 631.000
Ternat / Keerbergen / Brussel 30 juni 2009.

--- Update 1 17:00 30.06.09
Meester Patrick Van Buggenhout wilde ook vandaag aan deze redactie, net als aan deze van een bekend weekblad, niets kwijt. Het moet wel blijken, dat het weekblad de informatie van deze website heeft gehaald.  De journalist uit de Carnotstraat te Antwerpen heeft echter niet méér informatie ontvangen dan Morsum Magnificat.
Het gaat over het "Maatschappelijk belang" zegt de Manager van de E-afdeling van de Kamer Van Deurwaarders van België, meer kan ik er niet over zeggen, het heeft ook niets met "centen" vandoen, dat staat allemaal in de dagvaarding.
Bij de Kamer Van Deurwaarders kregen we de ondervoorztiiter Jan Delva niet aan de lijn, daar heel wat minder communicatie, meester Van Buggenhout is op dat vlak correct, de Kamer van Deurwaarders niet. 
 
--- Update 1 14:30 30.06.09
Een bron uit deurwaarderskringen merkt op, dat er tussen de Kamer van Gerechtsdeurwaarders en meester Patrick Van Buggenhout een akkoord zou zijn gesloten, dat werd elders niet bevestigd, het blijkt,
dat een weekblad er toch in geslaagd is om méér te venemen, onze bron zegt daarover dat er al een tijdje een interview tussen de Kamer van Deurwaarders is gepland, maar dat nog geen doorgang heeft gevonden.  Afwachten of de zaak 09/961C op 16 juli 2009 doorgaat of niet.

Wat de juiste reden is waarom de zaak die gerechtsdeurwaarder Patrick Van Buggenhout
tegen de Nationale Kamer heeft ingespannen, vandaag niet is behandeld, weten we niet, het was deze morgen op de Grieffie veel te druk om daarover iets te vernemen.

De zaak 09/961C is nu voorzien voor de zitting van 16 juli 2009. Op de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders is er geen informatie te verkrijgen, ze zijn in crisis, in vergadering of onderweg.  De pers zwijgt -voorlopig- ook over deze zaak in alle talen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
www.morse-press.be ©  1740 Ternat

Laatste update ( 30 juni 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.