Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?
Aantal Bezoekers
5273747
Laatste artikelen
VOKA’s Dag van de Ondernemer op de rechtbank-P1-Update2
Infrabel / NMBS reageren niet op te moeilijke vragen van Morsum Magnificat.
Infrabel : Weer miserie met spoorovergang in Begijnendijk-Update1
Europol: Wereldwijde actie tegen het witwassen van geld.
Morsum Magnificat is geen gazet, die hanteren de pen van het systeem -MM-290-01
Nationale Kamer Deurwaarders gedagvaard in kort geding.
26 juni 2009
Projectmanager in onmin met de Kamer Gerechtsdeurwaarders.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 629.000
Ternat / Brussel / Keerbergen 26 juni 2009.

Meester Patrick Van Buggenhout, Gerechtsdeurwaarder te Keerbergen en Project Manager van het E-gerechtsdeurwaardersysteem binnen de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders, heeft de Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders in kort geding voor de Rechtbank van Eerste aanleg gedaagd, de zaak komt op dinsdag 30 juni voor de Rechter in kort geding.

In crisis.
Bij de Kamer van Gerechtsdeurwaarders is men momenteel in crisis, de ondervoorzitter, Jan Della, wil enkel en alleen bevestigen, dat er een probleem is, maar wil verder niets kwijt, toch vermoeden wij dat er stront aan de knikker is.

Toch misbruiken?
Alhoewel meester Van Buggenhout dat in een ander medium ontkent, heeft deze redactie al een tijdje weet van het feit dat Gerechtsdeurwaarders de informatie die zij via internet kunnen bekomen, ondermeer via de Kruispuntbank, DIV, etc zouden misbruiken en doorverkopen aan derden, maar dat onderzoek loopt moeilijk omdat de personen die daarvan gebruik maken ook in de fout zijn en risico lopen, ook is het moeilijk om in zo'n gevallen bewijsmateriaal vast te krijgen, blijkbaar zou het kort geding nog aanleiding kunnen zijn van heel veel zoekwerk, dat vernemen wij wel.

Zot.
Wanneer we bij meester van Buggenhout te Keerbergen informeren, vraagt men ons om een e-mail te sturen, even later stuurt aangestelde MC van het kantoor een e-mail naar meester Van Buggenhout waarbij zij de journalist die informeert, als "Zot" beschrijft. Het komt ons over dat die bediende daar niet op haar plaats zit.  Toen het kantoor met die uitspraak geconfronteerd werd bood de dame haar excuses aan, maar dat is voor de journalist ruim onvoldoende. Mogelijk mengt de journalist zich nu in het kort geding als vrijwillig tussenkomende partij. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 18 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.