Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
7239688

Laatste artikelen
Bornem: De "Extremen in de maatschappij" versie 1, in de kijker-P1
Rillaar en de verloedering waarvoor het lokaal bestuur de ogen sluit-P2
Testelt: Morsum Magnificat legt problemen op huurmarkt verder bloot-Update1
MIVB verbetert in 2021 haar vervoersaanbod nog verder.
Aalter: Groen gaat vijf kilometer wandelen.
Morsum Magnificat 2 dagen onbereikbaar
03 april 2006
Morsum Magnificat black out.

Betekom 31 maart 2005
Wegens een probleem met de websiteconfiguratie <??n of andere "bug"> was de website vanaf 31 maart 2006 omstreeks 22.00u tot 3 maart 11.00u totaal onbereikbaar, enige manipulatie was zelfs niet mogelijk.
De pot verwijt de ketel ...
Vrijdagavond 31 maart proberen we het artikel omtrent het overlijden van Morsum Magnificat abonnee Thijs van der Straten <PA3EWQ> up te loaden, maar de zaak chraste.
De webbouwer Brand New Media steekt meteen een verwijtende vinger naar Hostbasket, maar deze laatste is tot maandag 3 april niet bereikbaar, ge moet nu ook niet t? veel van ze verlangen ! 
Bij Hostbasket zijn ze zich vandaag 3 april van geen kwaad bewust, QCS is zelfs verbolgen omdat wij een gepeperde fax stuurden, QCS verzorgt de webhosting, maar ook daar tijdens de weekend "njet".
Brand New Media.
Uiteindelijk zou de webbouwer het heden voormiddag hebben opgelost, bij Hostbesket beweren ze dat de webcapaciteit zou overschreden zijn, maar dat klopt van geen kanten, er is zelfs nu nog meer geheugen gebruikt, we zullen het dus nooit weten, de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.  Wij kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat Brand New Media een "bug" veroorzaakt heeft, dit omdat ze vruchtloos proberen om een automatische counter te plaatsen wat nog altijd niet gelukt is.


Laatste update ( 03 april 2006 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.